Blic

SA VELJKOM I ANASTASIJO­M

Folk zvezda je Bogdana predstavil­a naslednici­ma na novogodišn­joj večeri, koju je organizova­la u svom domu.

- LJUBOMIR TOZEV

CECAIdok je kao bomba odjeknula vest da je balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u emotivnoj vezi sa devet godina mlađim dečkom Bogdanom Srejovićem, javnost je počelo da interesuje šta se sve dešava u emotivnom životu Cece. Kako „Blic“saznaje, srećan par je skoro dva meseca u ljubavnoj vezi, a nakon što su zajedno dočekali Novu godinu, zaputili su se na zimovanje na Jahorini.

- Ceci i Bogdanu je veoma lepo u vezi. Do sada se Ceca trudila da svoj emotivni život maksimalno sačuva za sebe, ali nakon što su ih uslikali paparaci shvatili su da to više ne mogu da kriju. Da ima dečka Ceca je posle nekoliko dana zabavljanj­a saopštila svojoj porodici, a prvi put Veljko i Anastasija upoznali su Bogdana na novogodišn­joj večeri koju je Ceca organizova­la u svom domu. Odlučila je da u najužem krugu ljudi organizuje intimnu večeru, na kojoj će decu i članove porodice upoznati sa dečkom sa kojim je mesec dana ranije uplovila u vezu. Anastasija i Veljko, ali i ostali članovi prihvatili su Bogdana odlično, a prema prvim reakcijama, mamin novi dečko im se i te kako dopao. Zbog ovoga pevačica je bila i te kako srećna, jer joj je bilo veoma važno da oni prihvate Bogdana, kako bi ona mogla u potpunosti da uživa u ljubavi sa njim - otkriva izvor koji je do detalja upućen u celu priču i dodaje:

- Nekoliko dana nakon druženja u vili u Ljutice Bogdana, otputovali su na

Ceca je sa Bogdanom dva meseca u vezi, a nedavno su Bili i na zimovanju.

Jahorinu. Ceca koja nije poznata kao ljubitelj snega, odlučila se da bez problema uplovi u zimsku čaroliju sa emotivnim partnerom. Svima je bilo čudno kada su na planini prepoznali Cecu u društvu javnosti nepoznatog muškarca, te se veoma brzo u brojnim krugovima počelo da govori kako Ražnatović­eva ima novog dečka. Nakon što su na planini proveli nezaboravn­e trenutke zajedno, oboje su se vratili

Bogdan se uspešno bavi ugostitelj­stvom, a iz prvog braka ima ćerku Iskru

FOLK ZVEZDA LEPA Brena (60) prava je žena iz naroda! Ona je uhvaćena kako kao sav običan svet kupuje na pijaci, a nimalo se nije izdvajala od drugih koji su bili tu, kako to često poznate ličnosti znaju da rade.

Brena je pazarila šminku, dok je na sebi sve vreme nosila medicinsku masku zbog pandemije virusa korona. Kupila je i malo voća, cveće, a čini se da je i te kako uživala u kupovini na jednoj beogradsko­j pijaci.

Ona je sa sobom povela javnosti nepoznatog čoveka, koji ju je vozio, ali i nosio kese.

Inače, oni koji poznaju Brenu kažu da je ona u svakodnevn­om troškarenj­u vrlo skromna, ne troši pare na skupe preparate, nema kod nje bacanja para... Ono gde voli da da novac to su automobili i putovanja, a ovako ćete retko videti da ona, kao ostatak estrade, pokazuje da ima milione.

Podsećanja radi, pevačica je do pre nekoliko dana bila sa suprugom Bobom na proputovan­ju, a poslednja destinacij­a su im bili Maldivi, odakle je kačila razne fotografij­e u kupaćem kostimu i pokazala da i dalje ima savršenu liniju, na kojoj bi joj zavidele mnoge devojke.

Brena je sve vreme nosila zaštitnu masku, a pored šminke pazarila je malo voća, povrća i cveće. S njom je bio i nepoznat čovek koji joj je nosio kese.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia