Blic

BOGDAN SE ODLIČNO SLAŽE SA BIVŠOM ŽENOM

-

Bogdan Srejović dugi niz godina bavi se ugostitelj­stvom. Pre više od pet godina bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića. Oni se danas odlično slažu, te se često viđaju, ponajviše zbog njihove naslednice Iskre.

- Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Jako se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme sa njim na zajednički­m okupljanji­ma. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha ističe izvor “Blica”.

U prilog tome ide i fotografij­a na kojoj vidimo Bogdana, Zoranu, malu Iskru, Sašu, ali i pevačevog brata Radeta tokom jednog od druženja. u Beograd, gde su dočekali božićne praznike. Zanimljivo je i to da je Bogdan bio na ponoćnoj liturgiji kada i Ceca, ali to niko nije mogao da primeti, jer su oboje bili na različitim mestima. Zato su ubrzo jedno drugom mogli uživo i da čestitaju veliki hrišćanski praznik - objašnjava izvor blizak folk zvezdi.

Osim toga, Ceca je nekoliko puta u javnosti govorila o tome koliko joj je bitno da članovi njene porodice prihvate muškarca sa kojim se ona zabavlja, ali i to zbog čega u javnosti ne želi da govori o svojim emotivnim vezama:

- Nisam se zavetovala da ću ćutati o svom emotivnom životu, ali sam za sve ove godine na estradi videla kako to ide. Prvo date delić svog

SE BOGDAN PRVOG SUSRETA SVIDEO VEĆ NAKON

U NJIHOVOM DOMU

života, koji kasnije postane deo, ubrzo najveći deo, a na kraju vaš život postaje svačiji. Bukvalno svačiji, samo ne vaš. Nemate uticaj na to šta će se pisati ni o vama, ni o vašem partneru, šta će se iz vaše ili njegove prošlosti iskopati, a da ne govorimo o tome koliko će u priči biti neistina i, najzad, kako će sve to izgledati kad stigne pred čitaoce. Uvek se doda malo senzaciona­lizma, bar poneki detalj, jer ima novinara kojima je istina suviše obična. To je kao kada biste novi “ferari” odvezli na redovan servis, a majstori odlučili da mu ponešto dodaju ili skinu delove, za koje oni

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia