Blic

FANOVI IM KUPUJU STVARI ZA BEBU

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Mladi par proslavio je dve godine veze, povodom čega su poručili da je njihova ljubav jača nego ikad, iako su mnogi sumnjali da će njihova veza opstati.

Luna Đogani prva je uputila emotivnu poruku Marku Miljkoviću povodom dve godine veze. Pevačica, koja je u petom mesecu trudnoće, ujedno je objasnila koliko jedva čeka da na svet donese ćerku, koja će dodatno ulepšati njihov zajednički život.

- Srećna godišnjica! Dve godine svega i svačega, a mi nikad jači! Želim nam sve ovo svake godine, jedva čekam sledeću godišnjicu kada ćemo je slaviti sa našom devojčicom! Mnogi su pričali, mnogi su sumnjali, ali mislim da niko sem nas ne može da zna šta mi osećamo i koliko je to jako. Mislim da naše tek dolazi i počinje - napisala je Luna uz zajedničku sliku sa Markom, te dodala:

- I znam da ćeš biti najbolji tata na svetu, i zato se radujem da te gledam. Volim te, oko! Marko je odmah Đoganijevo­j odgovorio u istom tonu, mada je priznao da nije vešt u pisanju emotivnih reči.

- Ja sam smotan da ti odgovorim na

Marko i Luna uveliko pripremaju sobu za ćerkicu kojoj planiraju da daju ime Mia, a prema pisanju medija, Đoganijevo­j i sami fanovi kupuju i svakodnevn­o šalju garderobu za bebu. Luna je navodno oduševljen­a pažnjom koju joj pružaju u poslednje vreme, kako najbliži, tako i obožavaoci koji ne prestaju da joj šalju poklone. ovu prelepu emociju, ali hvala ti za svaki sat i minut ovih 700 i kusur dana - kratko je prokomenta­risao Miljković, a njihovi fanovi odmah su im uputili niz čestitki i poželeli srećnu godišnjicu.

Marko je takođe otkrio da je povodom svečanog dana svojoj verenici pripremio večeru, te je skuvao njeno omiljeno jelo.

- Ovo najviše voli - napisao je Miljković uz fotografij­u na kojoj se krčka kupus sa slaninom, zbog čega Luna nije štedela kompliment­e na njegov račun:

- Ja sam jedna srećna žena - poručila je kratko.

Mladi par koristi svaki trenutak da pokaže koliko nakon mnogih skandala uživaju u mirnoj luci, a Đoganijeva je nedavno otkrila da je ušla u peti mesec trudnoće i da se konačno oseća dobro.

- Luna se vratila. Prošao je teži period trudnoće, prošle su mučnine, umor i ono - ne zanima me kako izgledam!

Sada u peti mesec ulazim kao stara Luna! Plava i duga kosa, to sam ja. Osećam se da sam u svojoj koži - napisala je Luna uz fotografij­e na kojima se vidi da je nadogradil­a kosu.

Ona je objasnila koliko joj ova promena prija i dodala da se još uvek nije ugojila iako je u drugom stanju.

- I da se zna, nisam se ugojila, samo nosim široku odeću, ja sam zgodna trudnica - poručila je Luna.

Tokom dvogodišnj­e veze Marko i Luna su nekoliko puta raskidali, bilo je trenutaka i koji su zabrinjava­li javnost kada je pevačica zbog raskida doživljava­la javne nervne slomove u rijaliiju “Zadruga”, zbog čega njena majka, Anabela Atijas, nije krila animozitet prema zetu. Ipak veridba, a zatim i trudnoća pomirile su Atijasovu i ćerku, premda sa budućim zetom pevačica nije izgladila odnose.

- Puštamo da vreme učini svoje, ali sve ide normalnim tokom. Volela bih da on shvati da sve što sam radila nije poticalo iz mržnje prema njemu, nego iz ogromne ljubavi prema njoj prema kojoj sam previše zaštitničk­i nastrojena. Možda su moji postupci bili pogrešni, ali sam ih radila iz prevelike ljubavi - istakla je Anabela za “Svet” te dodala:

- Poseban odnos imam prema Luni, od malih nogu je imala zdravstven­e probleme, tako da mi je postala navika da je branim, čuvam i pazim. Možda sam nekada i preterival­a, ali nikada iz zle namere. Dobiće Marko i Luna dete, pa će moći da shvate zbog čega sam neke stvari radila.

Dve godine svega i svačega, a mi nikad jači! Jedva čekam da sledeću godišnjicu slavimo sa našom devojčicom. Naše vreme tek dolazi!

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Svakog dana na Luninu adresu Stižu pokloni od fanova za bebu
Svakog dana na Luninu adresu Stižu pokloni od fanova za bebu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia