Blic

ŽELIM DRUGO DETE

- A.vučićević

Kaja već godinu i po dana uživa u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a sada je po prvi put otkrila da bi volela da dobije još jednu bebu.

- Volela bih da ostanem u drugom stanju. Nemam sad neku prejaku želju da mi je to neki san, ali bih bila srećna kad bi mi se to desilo. Sad se bolje osećam u svojoj koži i mislim da bih imala više strpljenja i vremena za bebu. Ušla bih u to rasterećen­ija. Sa 19 sam jurila karijeru, a sad bih mogla da se potpuno posvetim detetu. varanje. U mojoj kući nikad nisam imala primer da je moja majka nipodaštav­ana ili trpela prevaru i zato i ja tražim poštovanje.

Što kaže Nataša Bevalac, malo sam se puta udala, koliko sam puta bila zaprošena. Broji to ovaj narod koji živi u nekom kamenom dobu, nekad imam takav utisak.

nPevačica na planini uživa sa suprugom i sinom, a kada mališan spava, ona usavršava sportske korake na stazi.

POZNATA PEVAČICA ALEKSANDRA Prijović boravila je na Zlatiboru, gde je učila da skija! Naš paparaco uhvatio je Aleksandru kako uživa na snegu, a na pomenutu srpsku planinu otišla je sa mužem Filipom Živojinovi­ćem, sinom Aleksandro­m i bliskim prijatelji­ma. Svi zajedno uživali su nekoliko dana, a sudeći po slikama pevačici je bilo vrlo interesant­no.

Kako saznajemo, Aleksandra ranije nije imala želju da skija, ali je sada odlučila da se odvaži na tako nešto, pa je tamo imala i časove. Za nekoliko časova naučila je osnove, pa se dobro snalazila spuštajući se na stazama. U belom, uskom kostimu za skijanje njena odlična linija došla je do izražaja, a zbog svega što je imala na sebi - niko je nije prepoznao!

naleksandr­a na planini uživa sa suprugom, sinom i prijatelji­ma

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia