Blic

BACIO POSTER BIVŠE DEVOJKE

- FILIP JOVANOVIĆ, ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Holivudski glumci Ben Aflek i Ana de Armas su raskinuli nakon godinu dana veze, a sada je njen poster završio u kontejneru ispred njegove vile u Los Anđelesu. Poster je prvo primećen na travnjaku ispred Benove vile, u kojoj su živeli zajedno od decembra 2020. godine, a zatim je bačen u kontejner gde je bilo drugih kartona i smeća. Fanovi se pitaju šta je nateralo Bena na tako burnu reakciju, ali i Ana je pokazala da ju je raskid ipak pogodio, iako je inicijativ­a da se veza završi bila njena. Još je šokantnija informacij­a da je holivudski par raskinuo preko telefona i da razgovora uživo nije ni bilo, a mnogi tvrde da je raskidu doprinela činjenica da ne gledaju isto na budućnost. Ben ima brak iza sebe i troje dece, dok Ana želi da zasnuje svoju porodicu.

Folker otkriva da je smršao 88 kilograma, kao i da tu njegovoj transforma­cji nije kraj jer planira da skine još. Kaže da mu neretko poruče da preteruje, ali to ga ne pogađa jer smatra da bi ljudima odgovaralo tek kad bi prestao da diše.

Drastična fizička promena Darka Lazića koja je nastala kao posledica operacije želuca kojoj se podvrgnuo početkom protekle godine, predmet je oprečnih komentara, a pevač ističe da se narodu ne može ugoditi.

- Smršao sam 88 kilograma. Hoću da smršam još deset. Sad mi u komentarim­a pišu da sam anoreksiča­n, a nije im valjalo ni kada sam, kako su govorili, bio debeli vepar. Ne odgovara im ni sad kad sam mršav. Verovatno ću im odgovarati kada prestanem da dišem - ispričao je Darko u emisiji “Šok tok”, pa dodao da se nakon mršavljenj­a oseća preporođen­o:

- Ja se osećam nikad bolje, nikad lepše, nikad srećnije. Koliko je moje zdravstven­o stanje pre operacije bilo loše, govori i to što

SADA JEDE VIŠE OD RADI, ON POJEDE MENE. PRIMERA

POLA JEDNO I PO JAJE, A JA

sam pio lekove za pritisak ujutru i uveče. Nakon operacije više ne pijem tablete uopšte. Spavam malo, a pun sam energije, života

i volje. Osim toga, Lazić je uz osmeh istakao da sada jede najmanje u porodici, iako je do pre godinu dana jeo najviše.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia