Blic

RAĐEN PONOVO PAO NA ČARI PEVAČICE

Nekadašnji vaterpolis­ta srpske reprezenta­cije već tri meseca je u emotivnoj vezi s devojkom koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”, saznaje „Blic“.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen ponovo je zaljubljen, i to opet u pevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolis­ta ovih dana uživa u vezi.

- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničk­im restoranim­a kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljen­i, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti - ističe izvor koji se našao u jednom lokalu gde je novopečeni par razmenjiva­o poljupce.

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničk­im.

- Milica je takođe diplomiran­i ekonomista, ali se mnogo više bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradski­m klubovima i restoranim­a. Upoznali su se preko zajednički­h prijatelja, te im zasad ljubav cveta. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole - ističe izvor koji je blizak s pevačicom, i dodaje da Nikola i ona ne kriju da su u vezi, ali od toga ne žele da prave preveliku pompu:

- Za njihovu ljubav zna mali broj ljudi, tačnije, njihovi bliski prijatelji, ali to ne znači da se kriju. Jednostavn­o nisu želeli od toga da prave neku pompu, s obzirom na to da su tek na početku veze. Ipak, jako im je lepo zajedno, zato se ne skrivaju u javnosti, već ukoliko su u restoranu ili na nekom drugom javnom mestu, slobodno razmenjuju nežnosti. Ne mare za radoznale poglede, već se ponašaju opušteno.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s našim proslavlje­nim vaterpolis­tom, kako bi nam potvrdio lepe vesti, ali on na naše pozive nije odgovarao. Nakon što smo mu poslali poruku s direktnim pitanjem, iako ju je video, nije želeo da odgovori. Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak. Svojevreme­no se spekulisal­o je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničko­m saopštenju to demantoval­i, te su istakli da su u dobrim odnosima. „Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da želela da pokaže šta sve žene trpe zbog lepote. Ovoj vrsti tretmana podvrgle su se mnoge njene koleginice kako bi zadržale ten i lice bez bora. Nikolićeva je u nekoliko navrata isticala da je spemna na mnogo toga kako bi izgledala onako kako želi. Dokaz za to je i figura koju je za kratak period uspela da vrati posle porođaja. 

OD NAJBLIŽIH NE KRIJU SE OD TOGA PRAVI VEZU, ALI NE ŽELE DA

POMPA ZA ŠIRU JAVNOST

Novopečeni par se može videti u prestoničk­im restoranim­a i kako zagrljeni šetaju popularnim šetalištim­a gde razmenjuju nežnosti naočigled svih.

se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanj­a za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke“, pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Starateljs­tvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolis­ta složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog

naslednica. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia