Blic

BIĆE PROMENA MEĐU STARTERIMA

-

Poslednja dva puta kada je gostovao u Beogradu, Portugal je odneo po tri boda. Piksi je dobro odgledao meč od pre godinu i po dana i video gde je Srbija omanula.

- Tačno je da smo poslednja dva susreta kod kuće izgubili od Portugala i verujem da ćemo uspeti da prekinemo tu tradiciju. Neće biti lako, jer su oni

Najavio je selektor Srbije i brojne promene u startnoj postavi, ali nije želeo da otkrije ko će biti u njoj. - Bez obzira na protivnika, mi ćemo se fokusirati na našu igru, taktiku, sistem, da vidimo šta možemo da uradimo. Sastav ne mogu da vam kažem, ali će biti drugačiji u odnosu na Irsku. možda i najbolja ekipa u Evropi. Što se tiče prethodne utakmice, nije bilo dobro to što smo im poklonili nekoliko golova, sudarali se po terenu, na jeftin način im podarili pobedu. Oni jesu odigrali odlično drugo poluvreme, stajali smo daleko od njih, pogotovo je blistao Bernardo Silva, koji je možda i najbolji njihov igrač. Moraćemo da budemo pažljiviji, pametniji nego tada, da nam se ne ponove takve greške.

Pošto su i Vlahović i Mitrović bili strelci protiv Irske, novinarska konstataci­ja je bila da će Piksi sada biti na slatkim mukama ko će zaigrati protiv Portugala, a on je na to imao spreman odgovor:

- Nisam ja ni na kakvim mukama, ja uživam u ovom poslu! Ta kreativnos­t me ispunjava i motiviše da nastavim da radim, da stvaram ideje koje želim da prenesem na igrače. Ko će od njih zaigrati ili možda obojica ili možda nijedan, to ćemo tek videti. Nije fer da sad pričam o tome, to ne radi nijedan trener, iako nemam šta da krijem. Neka to ostane između nas u ekipi. Biće to, u svakom slučaju, sastav koji će dobro izgledati na terenu i koji će dati sve od sebe, jer nema veće motivacije nego kada igrate protiv šampiona Evrope. Biće to dan lepote fudbala, jer ćemo sigurno

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia