Blic

PAZARIO I KUĆU U VALJEVU

-

Inače, Miloš je kupio i veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Otkrio je da je mesecima uređivao dvorište i kuću, dok je staro zdanje na imanju srušio. - Ovde je bila kuća koju sam rušio macolom, stara zemljana kuća koju sam hteo da sačuvam baš zato što je stara zemljana, ali nije joj bilo pomoći, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši - objašnjava­o je Biković u RTS emisiji “Kao sav normalan svet”, a fotografij­e dok je to radio mogli smo videti na društvenim mrežama.

- Blizu je Beograda, a relativno je blizu manastir mog brata i tu su prijatelji njegovi koje poznajem i koji su saznali da se prodaje kuća i ja sam shvatio da mogu da budem tu za manje od sat vremena i bila je dobra ponuda - rekao je glumac i otkrio da iako je blizu brata koji se zamonašio, ne viđa ga tako često.

- Zapravo, češće se viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu, ovde smo se videli jednom. Imanje je veliko i lepo, ali zahteva i puno ulaganja, posebno fizičku snagu.

- Ima na imanju svašta da se radi, ova je kuća od cigle, tu je stari nameštaj želim da sačuvam... ovu ružu smo bagerom prebacili da je ne uništimo. Dole je voćnjak, ispod bagrenjak i magaza... moja magaza

- ističe on.

Glumac se u nekoliko intervjua pohvalio da su u sređivanju imanja pomogle komšije svojevoljn­o.

Miloš Biković je jednom prilikom otkrio šta je majci kupio od prvog velikog honorara.

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionaliz­acije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac za časopis „Esquire” i objasnio da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnica­ma.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia