Blic

DOK SAM TRUDNA

Glumica je otkrila da se trenutno odmara od glume u Italiji i da je potpuno posvećena majčinstvu.

- D.đorđević

JELISAVETA ORAŠANIN PRE dva meseca rodila je sina Bogdana i od tada je sa suprugom Milošem Teodosićem i starijom ćerkom Petrom u Italiji, gde košarkaš igra za tamošnji klub. Kako je sama istakla, trenutno joj nije nimalo lako jer je uglavnom sa decom.

- Imam sreću da sin spava. Mada, ćerka mi sve to naplati, tako da mi dođe na isto - rekla je mlada glumica u emisiji „Kec na jedanaest“i zatim odgovorila na pitanje voditelja da li planira još dece: - Pa, polako. Videćemo. Inače, Jelisavetu je publika u proteklom periodu imala priliku da gleda u nekoliko TV projekata, a ona je otkrila da joj nimalo ne smeta što je uloge uglavnom igrala dok je bila u drugom stanju.

- Trenutno sam više posvećena porodici nego glumi, što je i prirodno. Shvatila sam da volim da snimam kad sam trudna jer me svi paze i vode računa o meni.

I njen suprug, naš proslavlje­ni košarkaš Miloš Teodosić, imao je priliku da se oproba u glumi, i to kroz mini ulogu u seriji „Žigosani“. Jelisaveta je sada otkrila koji su bili njegovi utisci nakon snimanja.

- Rekao mi je: „Bogami, nije ovo nimalo lako. Delovalo mi je da je to baš lagano, samo uđeš u kadar i kažeš šta imaš, međutim, ja sam zaboravio i dobar dan da kažem“. Ja sam na to naravno likovala, ali sam i poručila Vesni Trivalić da ga čuva od našeg sveta - šaljivo je zaključila Jelisaveta.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš su u braku od juna 2017. godine, a u februaru 2019. dobili su prvo dete, ćerku Petru, koja je rođena u Americi. Drugo dete, sina Bogdana, Jelisaveta je rodila u januaru ove godine u Italiji. 

Na pitanje da li je spremna za treće dete, glumica je odgovorila: Polako, videćemo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia