Blic

Da nije bilo rijalitija, ne znam kako bismo živeli

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

SANI I NATALIJA Ibrahimov bili su učesnici prošle sezone rijalitija “Zadruga”, i kako kažu, da nisu uzeli taj novac, ne bi imali od čega da žive. Njih dvoje su ispričali da, kao i svi pevači, sada nemaju posla i nikakav izvor prihoda, i da i dalje žive od novca koji su zaradili tada u rijalitiju.

- Mi smo sada u jednoj teškoj situaciji, da nije bilo tog rijalitija, ne znam kako bismo sada mi živeli. Pare se troše. Jesmo imali ušteđevinu, ali nedovoljno. Muka te natera na sve - poručila je Natalija. 

Popularni folker javno je prozvao Čedu Čvorka i ostale pevače koji iza sebe imaju hitove a potražuju novac od države, i istakao da nemaju pravo na to.

Više desetina muzičara protestova­lo je sredinom marta i zahtevalo rešavanje njihovih osnovnih životnih pitanja, jer su tokom proteklih godinu dana ostali bez primanja i mogućnosti da rade. Među njima su uglavnom bili muzičari, ali i poneka poznata estradna imena. Sve to iznerviral­o je Acu Lukasa, koji je sada prokomenta­risao celu situaciju.

- Daleko od toga da ne cenim kolege, to su ljudi koji su sa mnom radili. Međutim, javili su se za pomoć oni koje ne treba da se jave, to je sramota, pevači, zvezde traže pomoć, užas - rekao je u emisiji “Amidži šou” Lukas, a onda i javno prozvao svog kolegu, osnivača grupe “Luna”:

- Evo, na primer, Čeda Čvorak. On je lik koji je poslednji put nešto snimio i izdao 2000. godine. Na osnovu čega on traži pomoć, za koje delo, šta? Sramota stvarno rekao je vidno izrevoltir­an Aca.

U toku emisije Lukas se osvrnuo i na situaciju koja se desila u glumačkom svetu i istakao da je mogao i on da se nađe u takvoj situaciji da je iskoristio ponude koje su stavljene pred njega u doba kada je bio član žirija muzičkog šoua “Zvezde Granda”.

- Glumački svet nije predodređe­n za to, toga može da ima svuda, pa i ne mora. Nije moralno da svoj status koristiš na bilo koji način da dobiješ devojku. To nije moralno, ali nije zakonski kažnjivo. Ja to osuđujem, bez obzira na sve. To je, po mom mišljenju, tragedija. Ipak, problem se traži i na pogrešnoj strani nekad. O tome nikada nisam hteo, dosad, da pričam javno, niti da prijavim bilo kome, osim što te kandidate namerno nisam hteo da pustim da prođu dalje - započeo je Aca, te dodao da je i sam bio svedok neprimeren­ih situacija:

- Više puta su mi majke kandidatki­nja davale brojeve telefona svojih ćerki uz ponudu da one dođu kod mene u stan, kao da one probaju kod mene. To se desilo mnogo puta. Problem je u roditeljim­a, jer oni misle da ako im dete postane pevač

Evo, na primer, Čeda Čvorak. On je lik koji je poslednji put nešto snimio i izdao 2000. godine. Na osnovu čega on traži pomoć, za koje delo, šta? Sramota stvarno

ili teniser da su rešili sve svoje probleme u životu. Roditelji su spremni na sve, na svaku žurku, da bi dete uspelo jer onda svi imaju prosperite­t. Možda je grubo ovo što pričam, ali sam bio u direktnom grotlu takvih događaja. Pa, kako možeš da pustiš dete da ode kod nekog matorog kretena, kao što sam ja, i da misliš da ako legne sa njim u krevet da će završiti posao - istakao je Aca. 

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia