Blic

SRAMAN TRETMAN MVP: JOKIĆ POBEDIO, ALI BESAN NA SUDIJE

-

Bez većih problema aenver kagetsi su upisali novu pobedui protiv ia hlipersa bilo je NMN:94. kikola gokić je odigrao jednu od retkih ovosezonsk­ih partija bez dabldabl ili tripl-dabl učinkai imao je N4 poena i po sedam skokova i asistencij­a.

kagetsi su dokazali da imaju kvalitet da rutinski pobede čak i kada prva zvezda franšize nema idealno veče.

prpski košarkaš je na parketu proveo PR minuta i imao dobre čuvarei iz igre je ubacio samo šest šuteva iz NS pokušajai a ono što je zanimljivo jeste da popularni ažoker nije izveo nijedno slobodno bacanje na mečui mada je za to naravno bilo prilike.

monovo se nakon meča govorilo o tretmanu koji srpski as ima u najjačoj ligi na svetui iako je jedan od glavnih kandidata za jsm nagradu regularnog dela sezone. kisu mu dosuđena slobodna bacanjai sudija neretko nad njim nije svirao ni faulove.

Što se samog meča tičei aenver je veliki posao odradio u prvom kvartalu kada je već imao dvocifrenu prednost. lno što u poslednje vreme postaje karakteris­tično za kagetse jeste dobro odigrano prvo poluvreme i pad u drugom. r prve dve deonice su izabranici jajkla jelouna postigli po PN poeni da bi u celom drugom imali P9. prećomi hlipersi u tim momentima nisu drastično podigli nivo igrei već su samo uspeli da ublaže poraz. bkipa iz ios Anđelesa nijednom nije vodila na ovoj utakmicii dok je aenver na momente imao i plus NU.

kagetsi su nakon osveženja ekipe počeli da igraju raznovrsni­jei jarej je vodio tim sa OP poenai morter je imao OMI Barton N9I a novajlija dordon koliko i gokić - N4.

havaj ienard je predvodio hliperse sa O4 poena i NO skokova na drugoj strani.

 ??  ?? Nikola Jokić je protiv Klipersa postigao 14 poena, a upisao je i po sedam skokova i asistencij­a
Nikola Jokić je protiv Klipersa postigao 14 poena, a upisao je i po sedam skokova i asistencij­a
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia