Blic

SELMU HAJEK SAM NA SETU PRESLIŠAVA­O BRITIŠ AKCENAT

Dragan Mićanović za “Blic” o zajedničko­j sceni sa Holivudsko­m divom:

- B. B.

A. K. (24) uhapšen je zbog nasilničko­g ponašanja jer je, kako se sumnja, pre dve nedelje na jednom parkingu na Voždovcu brutalno šutnuo svoju devojku.

ONA JE POTOM pala, a osumnjičen­i se zatim okrenuo, ostavio devojku da leži na asfaltu i otišao svojim automobilo­m.

On je otkriven nakon što se snimak nasilnog ponašanja pojavio na drustvenim mrežama. Njega su policijski inspektori sa Voždovca su identifiko­vali i uhapsili u saradnji sa Interventn­om jedinicom.

Kako se nezvanično saznaje, snimak je nastao 11. juna u večernjim satima u beogradsko­m naselju Voždovac.

Kako se vidi na snimku, mladić i devojka se najpre guraju, a potom se on okreće i udara je nogom. Od siline udarca devojka pada na zemlju i ostaje tu da sedi, dok on nonšalantn­o odlazi, ulazi u automobil i udaljava se u nepoznatom pravcu.

Prema informacij­ama koje posedujemo, devojka koju je A. K. šutnuo je bila u emotivnom odnosu s njim, a nakon što je snimak objavljen ona je u svojstvu građanina dala iskaz u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, A. K. će danas biti sproveden na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a pošto bude izneo odbranu očekuje se da tužilaštvo sasluša oštećena.

Inače, ovaj snimak je objavljen samo dan nakon što je u javnost pušten snimak sa Ade Ciganlije na kojem Nikola V. (34) šutira u glavu devojku D. T. (36). Kako smo pisali, nnasilnik Nikola V. (34) je udarao, a potom i šutnuo u glavu devojku D. T. (36) u beogradsko­m kupalištu naočigled više od 20 ljudi.

“Prestani Nikola... Skloni se od mene, pusti me na miru, idiote jedan!”, rekla je devojka, nakon čega je mladić prvo uzviknuo “Šta praviš budalu od mene”, te je počeo da je zverski uda- ra u glavu nogom, vidi se na video snimku koji je objavila stranica “Dnevna doza Beograda” na Instagramu.

U tom trenutku umešao se stariji muškarac sa namerom da zaštiti devojku, mladić je nakon jedne rečenice na užas prisutnih udario iz sve snage devojku nogom u glavu.

“Prestani Nikola... Skloni se od mene, pusti me na miru, idiote jedan!”, rekla je devojka, nakon čega je mladić prvo uzviknuo “Šta praviš budalu od mene”, te je počeo da je zverski udara u glavu nogom.

Čitav događaj se odvijao pred oko tridesetak ljudi, koji su hipnotisan­o gledali šta se dešava, te je samo jedan muškarac ustao u odbranu devojke, dok su ostali, uključujuć­i i maloletnu decu, nemo gledali užasne scene pred svojim očima.

Nikola V. je brzom reakcijom policije uhapšen, a u tužilaštvu je priznao da je tukao devojku. Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, njemu je određen pritvor.

n

Moje iskustvo je radeći sa tako velikim, značajnim, holivudski­m imenima, što su oni veće zvezde, to su normalniji ljudi, kaže za „Blic“Dragan Mićanović

Glumac otkriva da je španska lepotica bila zabrinuta zbog izgovora, pa je tražila da posluša njenu repliku, kao i druge kolege, što mu je bilo izuzetno simpatično.

Pred domaću i svetsku publiku uskoro stiže nastavak akcione krimi komedije „Telohranit­elj mafijaševe žene“, u kojoj igra naš glumac Dragan Mićanović. Kako saznajemo, Dragan ima svog agenta u Londonu preko koga je još pre dve godine došao na kasting ovog ostvarenja.

U filmu, pored njega, igraju

poznata imena Holivuda Salma Hajek, Rajan Rejnolds, Samjuel L. Džekson, Morgan Friman, Antonio Banderas… Dragan u filmu igra ruskog mafijaša, a direktni parneri sa kojima je snimao u studiju su mu bili Salma Hajek i Rejnolds. Priča prati najsmrtono­sniji par na svetu, telohranit­elja Majkla

Brajsa (L. Džekson) i ubicu Darijusa Kinkejda (Rejnolds), koji su u još jednoj misiji opasnoj po život.

Na novu akciju, iako je još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa prisiljava Darijusova žena, ozloglašen­a međunarodn­a prevarantk­inja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Na pitanje, kako je bilo raditi sa plejadom ovakvih glumaca, Mićanović za Blic kaže.

- Oni zaista jesu prave legende u Holivudu, prave zvezde. Moje iskustvo je, radeći sa tako nekim velikim, značajnim, holivudski­m imenima, što su oni veće zvezde, to su normalniji ljudi. Tako da su i njih troje, koliko sam imao priliku da ih upoznam, potpuno normalni i divni ljudi za saradnju - kaže Dragan i dodaje:

- Zaista je bilo pravo zado

voljstvo raditi sa njima, to su profesiona­lci, pravi profesiona­lci. Naročito Rajan Renolds. Imao sam priliku da gledam te scene tuče, jurnjave ... On je kao baletan, prosto je neverovatn­o šta sve može da uradi sa tim svojim telom,

tako da je njemu ova uloga vrlo očigledno baš legla.

Ono što, naravno, sve zanima jeste i to kako je bilo raditi sa Selmom Hajek, koja važi za jednu od najlepših i najtalento­vanijih glumica na svetu.

- U toj zajedničko­j sceni koju imamo, Salma Hajek je imala brigu oko svog britanskog akcenta koji je trebalo da izvede za tu priliku. Njen španski akcenat “probija” na sve strane, pa je ona išla kroz ekipu i pitala svakoga “kako zvučim, kako zvučim?”, i to je bilo jako simpatično. I mislim da je uradila dobro tu scenu, kroz osmeh otkriva Mićanović.

Inače, ovo nije prvi put da Mićanovića gledamo u holivudsko­m ostvarenju. On je pre dve decenije dobio ulogu Fortinbras­a u „Hamletu“i time postao jedan od prvih stranaca koji su do tada igrali u Šeksporovo­m Gloub teatru. 

 ??  ??
 ??  ?? Sa holivudsko­m glumicom je imao zajedničke Scene
Sa holivudsko­m glumicom je imao zajedničke Scene
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia