Blic

OPASNOST NIJE PROŠLA

-

Sve selekcije koje igraju u kvalifikac­ijama za Olimpijske igre nalaze se u „balonu” i igrači ne mogu da napuštaju hotel, osim kada idu na trening ili utakmicu. - Dobra stvar ovog „balona” je što se igra u Beogradu. Najvažnije je da svi ostanemo zdravi jer opasnost od korona virusa još uvek nije prošla. Ovo što je zadesilo ekipu Senegala koja nije ni doputovala u Beograd, najbolji je primer - rekao je Nemanja Bjelica.

Pripadnici MUP u Kragujevcu, u saradnji sa BIA i UKP, otkrili su laboratori­ju za uzgoj marihuane i uhapsili A. Č. (1996) iz okoline Topole, M. Š. (1981) iz Beograda, I. V. (1977) i L. J. (1996), obojica iz Aranđelovc­a, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćen­a proizvodnj­a i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u okolini Topole, na tavanu pomoćne prostorije, otkrila laboratori­ju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

NA TAVANU GAJILI MARIHUANU

POTUKLI SE NASRED IBARSKE

Jedna osoba teško je povređena u tuči, do koje je došlo u četvrtak oko 20 sati na kružnom toku na Ibarskoj magistrali, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako navode, povređenom je izbijen zub, što se smatra teškom, ali ne i ugrožavaju­ćom povredom. Za sada nije poznato zbog čega je došlo do obračuna nasred Ibarske magistrale.

POGINUO PRI PADU SA TRAKTORA

Muškarac (65) iz okoline Bujanovca poginuo je na seoskom, nekategori­sanom putu između sela Svinjište i Buštranje, nakon što je skrenuo sa puta i prevrnuo se, upravljaju­ći traktorom sa prikolicom ručne izrade, kažu za portal Nova.rs iz vranjskog MUP-A. Nesrećnog čoveka je pronašao prolaznik a prema prvim informacij­ama sa uviđaja, ispao je iz traktora i od siline udarca preminuo na licu mesta, dok je vozilo nastavilo da se kreće u provaliju.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia