Blic

U Srbiji može od glume da se živi, ali ne i u Hrvatskoj

-

Kao slobodan umetnik zna kako je biti dugo bez posla, pa muzičar napominje da ume sa novcem, a da najbolje može da se zaradi kada se snimaju sapunice.

Glumac Frano lasić DOBIO JE jednu od najznačajn­ih uloga u “Dinastiji”, naglasivši da mu je drago da se jedna kultna serija prebacila na naše podneblje.

- Kada dobijete ulogu vidite da li vam odgovara ili ne odgovara. ga cenim svaki posao, bez obzira na to kakava je uloga. Pogotovo u današnje vreme gde je poslova sve manje, iako smo u situaciji da se puno snimalo ovde. Naravno da sam bio zadovoljan. Svaka uloga koju radite je izazov za sebe. S druge strane, saznanje da se radi o “rimjeku” jedne “Dinastije” koja je bila svetski poznata serija sa milionima gledalaca je već izazov i odgovornos­t. Sitaucija i tema koja se obrađuje u orginalnoj “Dinastiji” 8M-tih godina apsolutno se može prebaciti u današnje vreme. Svega ima, politike, korupcije, ubistava, ljubavnih zapleta, prevara. Iste stvari koje su se događale tada, događaju se i sada- rekao je Frano lasić za “Blic”.

Igrate advokata. Da li biste mogli da se nađete u privatnom životu u toj ulozi?

- Gluma je gluma. Ona vam daje mogućnost da možete skakati sa jednog lika u drugi bez straha od katastrofa­lnog udarca u zemlju i pada. Pritom, ovo nije takva uloga da je bog zna koliko zahtevna. On je jedan linearan tip. jeđutim, on ima moralnu vertikalu u kojoj poštuje svog poslodavca, odnosno Blejka. Nikada mu ništa neće napraviti iza leđa. On ga je vadio iz puno problemati­čnih situacija koje su ga snašle u životu. Na kraju krajeva jedan u drugog imaju poverenja, uzajamno poštovanje.

Jedno vreme niste snimali. Da li birate uloge ili nije bilo adekvatnih poziva?

- U jednom trenutku je nastao zastoj, nije se radilo toliko. Sada je na neki način hiperprodu­kcija. Pre dve godine sam snimio film “Elegija lovora”, sa rediteljem Dušanom Kasalicom, gde igram glavnu ulogu. Taj film se još nije pojavio. gednostavn­o se ne isplati dati film koji je zavšen, koji je dobar, za desetoro ljudi, već se čeka sutuacija da će se pojaviti na nekom festivalu. Radio sam male uloge, ali sam radio.

pristojno živeti. Ali, šta znači pristojno živeti? jožete recimo pristojno živeti u Srbiji, ali ne i u ervatskoj, jer su cene namirnica skuplje tamo nego ovde. Uvek je divno kada čovek ima posao, kada može nešto da radi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite. U svakom slučaju nije Karingtons­ki kao ovde.

Kako balansirat­e privatne i poslovne obaveze?

- Pa može da se uspe. Dogovarate se sve. Tu nema izbora. Kada se radi onda idete da radite. Ovde nemam glavnu ulogu pa se može sve uspeti. Nije problem. Problem bi bio da imam glavnu ulogu. To bi značilo da sam svaki dan na snimanju od ujutru do uveče. Ovako kada je srednja uloga, pa nije svaki dan snimanje, može se.

Veza Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez možda je gotova, ali izgleda da će se ovog leta sretati više nego što su planirali. Sportista je odlučio da iznajmi raskošnu vilu baš u delu Hemptonsa gde Džej Lo više godina ima svoju vikendicu. Njih dvoje raskinuli su veridbu početkom maja ove godine, a slavna pevačica kroz samo par nedelja obnovila je vezu sa glumcem Benom Aflekom, sa kojim je pre dve decenije takođe bila na korak do oltara. Međutim, izgleda da Aleks još uvek nije preboleo pop zvezdu, te ovog leta želi da bude u njenoj blizini.

SPA CENTAR, GREJNI BAZEN I PRIVATNO PRISTANIŠT­E

istočni deo Long Ajlenda u Njujorku u trendu je među bogatima i slavnima, a posebno je uzbudljivo što je Aleks odabrao kuću koja je svega jedan kilometar udaljena od vile Dženifer Lopez, koja se procenjuje na 10 miliona dolara. Nepoznato je da li su njih dvoje dok su još bili par planirali da iznajme ovo imanje ili su tamo provodili vreme, ali sigurno je da će Rodrigez i njegova porodica imati krajnje nezaborava­n odmor.

Letnjikova­c površine 9.200 kvadratnih metara smešten je na plaži uz obalu od 3,9 hektara, ima zatvoreni ulaz i dugačak prilazni put. Prema popisu, kad uđete u kuću, dočekaće vas glavni ulaz, velika dnevna soba sa kaminom i svečana trpezarija.

Luksuzni dom ima i ogromnu kuhinju koja vodi do zastakljen­e terase s pogledom na bazen, koji sadrži i džakuzi. Dom takođe nudi sedam spavaćih soba, osam velikih kupatila i četiri manja toaleta, raspoređen­a na tri

Bivši igrač bejzbola davaće 200.000 dolara mesečno za kuću u Hemptonsim­a, a pored niza sadržaja poput bazena, soba za vazdušni hokej, pingponga, bilijara, na samo tri minuta vožnje nalazi se i vikendica njegove bivše verenice.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia