Blic

SIN ME JE PODMLADIO

-

- Da.

- le. ha sam presrećan zbog toga. gmam predivnu suprugu kilenu koju obožavamj volimj koja je predivna osoba i to je jednostavn­o nekako bio logičan sled naše veze. ki smo osam godina u vezi i tako smo hteli. iao da sam ponovo rođen. Srećan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki danj kako vam se smejej to je predivno.

- heste. laravno.

sprata. Pored glavne spavaće sobe, ostalih šest soba takođe su prostrane i nude pravo mesto za odmor.

Dodatne unutrašnje pogodnosti doma uključuju dve kancelarij­e, veliku porodičnu sobu sa kaminom, sobu za igre sa vazdušnim hokejom i pingpongom i bonus sobu sa filmskim projektoro­m i bilijarski­m stolom.

Napolju se nalaze spoljne palube od mahagonija i kamene terase sa grejnim bazenom i spa centrom, vodopadom i direktnim pristupom rivi na prirodno jezerce od 25 hektara sa privatnim pristaništ­em za veslanje, vožnju kajakom i ribolov.

Ovog leta postavlja se i teniski teren, a koliko je raskošan ovaj dom govori i činjenica da je imovina nekada pripadala Donaldu Trampu mlađem.

UMESTO SVADBE RASKID

iako su Džej Lo i Rodrigez uveliko pripremali svadbu za ovo leto, kao bomba je početkom maja odjeknula vest da raskidaju veridbu. Svoju odluku o razdvajanj­u nakon četiri godine veze potvrdili su zajedničko­m izjavom za strane medije. - Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati - napisali su u zajedničko­m saopštenju nakon raskida.

Dve nedelje kasnije, Lopezova je prvi put viđena sa Ben Aflekom, te su priče o njihovom pomirenju postale

sve glasnije. Sada se ljube u restoranim­a, holivudski glumac provodi vreme sa pevačicino­m porodicom, a Džej Lo planira preseljenj­e u Los Anđeles kod glumca.

Prema pisanju američkih medija, sve to navelo je Aleksa da shvati da ne može da se nada pomirenju sa Dženifer, iako je išao ka tome.

- Kada su se prvi put razdvojili, želeo je da to sredi, i dalje se nadao da će se on i Dženifer ponovo sastati. Pomirio se sa činjenicom da je sada gotovo - rekao je izvor i dodao da je Rodrigez “veoma svestan pažnje koju je prikupila veza Džej Lo i Afleka, te sada pokušava da se usredsredi isključivo na sebe”.

KAKO SE ŠUŠKA U STRANIM MEDIJIMA, UPRAVO JE OVO IMANJE TREBALO DA BUDE SVADBENI PROSTOR DŽEJ LO I RODRIGEZA, KOJI SU PLANIRALI SVADBU ZA OVO LETO, ALI JE USLEDIO RASKID. NA IMANJU MOŽE DA BORAVI I VIŠE DESETINA GOSTIJU JER GLAVNA KUĆA IMA DOVOLJNO SPAVAĆIH SOBA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia