Blic

BRAK ČINI ČVRSTIM

-

Golman i atraktivna plavuša su se prvi put poljubili na benzinskoj pumpi, zaprosio ju je na liturgiji, a kako kaže, poštovanje je bitno da dvoje opstanu u jednoj zajednici.

Snežana i Milan Borjan su se venčali u januaru 2016, a u novembru iste godine dobili su sina Filipa. Golman je atraktivnu plavokosu damu zaprosio u crkvi Svete Petke. - To je izgledalo spektakula­rno. igrao je tada u Ludogorecu, došao je rano ujutru, videla sam da je bio uzbuđen. Počeo je da priča neke nebuloze. Pomislila sam: “šta je s ovim čovekom, on zna da ja nedeljom u 9 idem na liturgiju” - pričala je ranije za “Prvu” Snežana Borjan, pa nastavila:

- Došli smo na liturgiju i muškarci treba da stanu na desnu stranu, žene na levu, a moj muž staje pored mene. Ja kažem: “šta ti je, čoveče, stani desno”. Onda ga pogledam i vidim da se klati, bled. Bio je beo kao kreč. Kada se završila liturgija u jednom momentu samo vidim čoveka koji je kleknuo i nije ništa izgovorio. Drži prsten, ruka se trese, čujem aplauze. i ja kažem “da”, ali me nije pitao. Tako da sam ja zaprošena bez pitanja. Bilo je sjajno - ispričala je kroz smeh Snežana.

baš - kaže golmanova supruga, čija je neostvaren­a želja da joj Milan napravi jednu večeru:

- Osnivanjem rojal keteringa sa organskom hranom smanjila sam angažovanj­e u kuhinji, jer Milan i ja volimo da degustiram­o specijalit­ete koje će zapravo jesti drugi ljudi. Mada, uvek volim da lično ja skuvam mužu i detetu ručak. To je osnova svake porodice. Milan nije zadužen za kućne poslove. Tako je bilo od početka, a i on nema vremena za to. Shvatila sam da ne voli to da radi, kao i većina muškaraca. Ne bih da delim poslove na muške i ženske, ali zaista mislim da žene neke stvari rade bolje. Najviše bih volela da mi spremi jednu večeru, ali on se, nažalost, ne pronalazi u tome, i ne zameram mu - rekla je tada Snežana.

“SNEŽANA PREPOZNAJE KADA SAM NERVOZAN I KADA MI NIJE DAN. ODUVEK JE ZNALA KAKO DA RAZGOVARA SA MNOM, DA ME UTEŠI”, REKAO JE RANIJE MILAN

MOJA ŽENA JE SAVRŠENA

Sjaj u očima i reči koje upućuju jedno drugome dovoljno govore da se žar strasti nije ugasila kod bračnog para Snežane i Milana Borjana.

- Samo puno ljubavi, poštovanja i zajedničko­g motiva, volje i želje za istim ciljem drži naš brak - rekla je ranije za “Blic” Snežana Borjan, dok se Milan nadovezao:

- Da, puno ljubavi. To je najbitnije. Osim toga, kao što kaže Snežana, puno poštovanja prema drugoj osobi.

Kako su već nekoliko godina zajedno, tada smo ih pitali da li zameraju nešto jedno drugome.

- ih, sada. Teško pitanje - šali se Milan, dok Snežana kaže:

- Ja mu zameram to što je često zamišljen kada je kod kuće. Ne priča mu se. Ali ja ga razumem. Jako je veliki pritisak nositi traku, biti kapiten najvećeg kluba u Srbiji, Crvene zvezde. Klub koji ima najviše navijača. To je veliki pritisak, velika odgovornos­t. Onda je malo zamišljen, malo na telefonu. i to je moja jedina primedba. A on, što se tiče mene, verovatno ima puno primedbi.

Dok je izgovarala poslednje reči, Snežana se tada nasmejala, a Milan je kroz osmeh poručio:

- Ne, ne. Moja žena je savršena, zato je volim. Nemam nijednu zamerku.

OD SUDBINE SE NE MOŽE POBEĆI

Na pitanje da li se slaže sa izrekom da iza svakog uspešnog muškarca stoji ostvarena žena, Milan je za “Hello” ranije rekao:

- Snežana je mnogo toga prošla, iskusila je i dobro i loše, i odlično zna koje su joj mogućnosti. Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim se i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo.

Prema Snežaninim rečima ništa nije slučajno.

- Smatram da su naša ljubav i veza iz nekog razloga morale da se ostvare. Od sudbine se ne može pobeći - istakla je Snežana, dok se Milan tada nadovezao:

- što se kaže, ljubav uvek pobedi. Mi smo se od starta postavili kao tim i zato smo pobedili sve teškoće, a činjenica je da nije uvek bilo lako: dvoumili smo se da li da iz Poljske, gde sam imao solidnu platu, dođemo u Srbiju, gde mi ništa nije bilo zagarantov­ano. Pri tom, oboje smo imali u vidu mogućnost da navijači Zvezde neće gledali blagonaklo­no na činjenicu da sam u braku sa ženom koja je godinama bila zaposlena u Partizanu.

Ovaj popularni bračni par ne krije da bi proširili porodicu sa ćerkom, ali sve to zavisi od Božje volje.

- Kad je Snežana ostala trudna, bio sam u fazonu “nek je dete živo i zdravo, samo da je muško”. Tri puta su nam, posle ultrazuvka, rekli da ćemo dobiti devojčicu. Bio sam srećan ali, priznajem, ne i euforičan. Kada sam konačno čuo da je dečak, još dok smo izlazili iz bolnice rekao sam ženi: “Ljubavi, idemo na piće, da proslavimo.” Ostvarila mi se želja da imam sina, a sada bih bio najsrećnij­i da dobijemo devojčicu. Kažu da između očeva i ženske dece postoje posebna nežnost i bliskost, da ćerke omekšaju očeve, i stvarno bih voleo da osetim i tu vrstu ljubavi - rekao je ranije Milan.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia