Blic

Stvari za porodilišt­e danima stoje kod vrata

Atraktivna trudnica spremna je da u naručje uzme drugu ćerku, a kako kaže u njenom domu tokom iščekivanj­a nema straha i tenzije, samo malo nervoze jer su joj se poslednji dani odužili.

- Aleksandra Ivanović

PEVAČICA MIA BOLJISAVLJ­EVIĆ je u poodmakloj trudnoći, a kako nam je otkrila, sve je spremno za odlazak u porodilišt­e koji bi po planu trebalo da bude za dva dana. Suprug je u pripravnos­ti, stvari su spakovane, i jedva čekaju da bebu uzmu u naručje.

- Još uvek ne osećam strah i uzbuđenje, samo mi je pred porođaj nervoza, malo mi je previše trudnoće. Odužili su mi se dani kako sam malo smanjila aktivnosti i obaveze, sporije mi prolazi poslednjih 10ak dana, ali eto još malo i završila sam još jedan jako bitan zadatak u životu. Smatram to kao zadatak mene kao žene, majke, tu sam negde želela da se ostvarim po drugi put. To je ono nešto što sam zacrtala i ako sve bude išlo po planu, za dva dana ću i ostvariti - kaže Mia, a na kompliment­e za izgled tokom blagoslove­nog stanja odgovara: - Ne znam tačno koliko sam se ugojila, 13 kilograma je bilo pre nedelju dana. Sada se to verovatno povećalo. Mislim da ću na porođaj otići sa nekih 14 kilograma viška. Sa Emom je to bilo sa 12, druga trudnoća je malo drugačija kaže pevačica i dodaje: - Plan za porodilišt­e zapravo nemamo. U suštini, spremila sam sve ono što sam iz porodilišt­a dobila na spisku, što treba da se ponese. To je već sedam dana kod vrata, spremno za svaki slučaj pošto je već 38 nedelja, tako da videćemo. Bojan nije zabrinut, nekako nema tenzije uopšte kod nas u kući, ja ne pravim tenziju, tako da se svi osećaju najnormaln­ije. Kao, ide mama da donese bebu i to je to.

Lepa trudnica kroz osmeh otkriva da joj je pravo zadovoljst­vo bilo da opremi kutak za još jednu devojčicu. - Sobica za bebu je spremna naravno, sve je tu, i garderoba. Koliko može da se bude spremno unapred, videćemo šta će nam sve u međuvremen­u zatrebati. n

- Uvek se trudimo da ono što izađe iz naših kuća bude na najvišem nivou, a posebno bih istakao rad na seriji “Baš Čelik”, koja predstavlj­a nešto što do sada nije rađeno u našoj zemlji. Raduje nas što ćemo, zahvaljuju­ći saradnji sa Telekomom, na male ekrane doneti priču koju smo svi kao mali čitali

Od toga koliko novca imaju za patike i odeću, do toga ko je kul, a ko nije. Instagram i svi ti lajkovi su boleština. Ne mora da te lajkuje neko ko te ne zna. I ne moraš sa 18 godina da stavljaš filtere da bi ti faca bila lepa. Lep si jer ti je duša čista, jer imaš lepe misli, što si dobar čovek, a ne zato što si se našminkao i stavio filtere da izgledaš kao iz Diznijevog filma. Bitno je da naša omladina dobije snagu, a ne da ih interesuje koliko imaju lajkova i koliko novca imaju roditelji da ih obuku – smatra Branka, koja je sebi najveći kritičar.

- To je nešto što učim i želim da promenim. Čak i loša uloga koju sam imala je dobra škola za mene. Tako smo u slobodi da radimo na sebi – kaže glumica koja i voleli. Produkcijs­ki i scenaristi­čki, ovaj projekat biće zaista kompetitiv­an na svetskom nivou - prvi pravi srpski blokbaster”, rekao je Antonijevi­ć.

Producent Maksa Ćatović podsetio se početka saradnje sa “Telekomom” i rada na seriji “Državni službenik”, i najavio brojne projekte u budućnosti.

- Kao neko ko je u ovom poslu više od 35 godina moram da naglasim da se nikada više nije radilo. Cela naša branša, i glumci, i reditelji, i filmski radnici doživljava­ju svoje magično doba, pre svega zahvaljuju­ći “Telekomu” koji svakako prednjači po broju novih naslova- naveo je Ćatović.

Superstar TV, jedan od deset najgledani­jih televizijs­kih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici iris TV-A, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije M:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BIH i širom sveta preko MTEL Global. 

je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri. Najviše mi je iz Srbije nedostajao humor, toplina, druženje. Ne hajemo toliko ni za lovu, ni za karijeru. Naučili smo kako sa malo novca da pravimo dobre filmove, kako sa malo novca da budemo i pravi domaćini – napominje Branka koja će ulogom Ive u seriji „Ubice moga oca“osvojiti publiku: - Igram jednu beogradsku damu. Kako se ova sezona bavi vršnjačkim nasiljem, jedan đak iz moje škole izvršava samoubistv­o, drugi je nestao i u ovoj sezoni ćemo videti kako Iva pokušava da pomogne policiji.

OD KADA SU se u javnosti pojavile slike na kojima je potvrđeno da su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili romansu, fanovi s nestpljenj­em prate svaki njihov korak. Sada je po prvi put Džej Lo potvrdila da se zabavlja više nego ikada u životu. - Presrećna sam. Znam da se ljudi uvek pitaju kako sam, šta se dešava, da li sam dobro... To je to. Nikada u životu nije mi bilo bolje.

Ona je takođe istakla da prati šta joj fanovi pišu u vezi sa njenom obnovom romanse sa Benom. - Dopada mi se sva ljubav koju trenutno dobijam i sve te dobre želje. Samo želim da svi znaju da je ovo najbolji period mog života. 

 ??  ?? srećna porodica jedva čeka dolazak novog člana
srećna porodica jedva čeka dolazak novog člana
 ??  ??
 ??  ?? gaga antonijevi­ć, vladimir lučić i maksa Ćatović
gaga antonijevi­ć, vladimir lučić i maksa Ćatović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia