Blic

SKARLET JOHANSON DUGO KRILA DA JE U DRUGOM STANJU

Iako je vešto izbegavala javne događaje i promociju svog novog filma, kako se ne bi otkrilo da je ponovo trudna, strani mediji otkrili su da holivudska glumica čeka drugo dete, ali prvo sa mužem Kolinom Džostom.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

PRVO JE FANOVIMA zapalo za oko da Skarlet Johanson nešto krije, jer je preskočila nekoliko promocija filma “Crna udovica”, gde tumači glavnu ulogu, a ujedno je i izvršni producent. Sada je izvor za strane medije otkrio da je razlog tome što je glumica u drugom stanju, te da zato vreme uglavnom provodi u svom domu.

- Skarlet bi uskoro trebalo da se porodi, i znam da su i ona i Kolin presrećni rekao je izvor blizak paru za “Page Six”.

Još jedan izvor potvrdio je ove vesti istom mediju.

- Skarlet je trudna, ali je držala to u tajnosti. Nije želela da novosti širi, te je zbog toga propustila promocije novog filma - istakao je on.

Inače, slavna plavuša već ima jedno dete - šestogodiš­nju ćerkicu Rouz Doroti Durijak iz braka sa francuskim novinarom Romanom Durijakom, s kojim se bila od 2014. do 2017. godine.

Za Kolina Džosta udala se u tajnosti 2020. godine, na intimnoj ceremoniji uz porodicu i najbliže prijatelje, nakon tri godine veze. Ono što je posebno zanimljivo, vest o venčanju par je tada objavio na društvenim mrežama humanitarn­e organizaci­je “Meals on Wheels”, gde se navodi da se par venčao na intimnoj ceremoniji na kojoj su prisustvov­ali samo najbliži članovi porodice i prijatelji. Takođe u objavi je naglašeno da Skarlet i Kolin poručuju fanovima koji slave njihovo venčanje da to urade tako što će donirati novac u humanitarn­e svrhe.

- Njihova želja na venčanju bila je da se pomogne starijim osobama tokom ovog teškog vremena pandemije - pisalo je u objavi pomenute stranice.

Kapije Petrovarad­inske tvrđave biće otvorene već u poslepodne­vnim časovima, a na festival će moći da uđu svi oni koji pored ulaznica, to jest narukvice, poseduju digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisan­i ili preležali kovid 19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

DUNJA ĐORĐEVIĆ Velika proslava jubilarnog 20. rođendana Exita pomerena je za ovu godinu, zbog pandemije korona virusa, te se očekuje sjajan provod uz neka od najvećih imena elektronsk­e muzike. Belgijska producentk­inja i DJ Charlotte de Witte, otvoriće večeras mts Dance Arenu, a uz nju prvog festivalsk­og dana nastupaju Roni Sajz i El Ti Džej Bjukem, DJ Snake, Buč Kesidi, Hladno pivo, Senidah, Nina Kravic, Amelie Lens, Marko Luis, Helem nejse...

Organizato­ri su za kupce ulaznica obezbedili besplatne brze testove na Novosadsko­m sajmu, dok će oni koji ulaze s pozivnicam­a, testove će moći da urade u laboratori­jama sa kojima je “Egzit” dogovorio saradnju i beneficira­ne cene. Rezultati ankete među kupcima festivalsk­ih ulaznica u Srbiji, pokazali da je više od 70 odsto njih imunizovan­o, od čega je 64 odsto primilo vakcinu, a osam odsto preležalo koronu.

Veliko je interesova­nje publike, posebno iz regiona, o čemu svedoči činjenica da su smeštajni kapaciteti odavno rasprodati, pogotovo u privatnom smeštaju, hostelima i pojedinim hotelima, što dodatno govori da se publika silno uželela dobrog provoda i sjajne muzike.

 ??  ?? zbog pandemije ove godine neće biti Čuvenog kampa
zbog pandemije ove godine neće biti Čuvenog kampa
 ??  ?? strani mediji pišu da je glumica pred porođajem
strani mediji pišu da je glumica pred porođajem
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia