Blic

Pokazala nove grudi

-

PEVAČICA JELENA KOSTOV svojevreme­no je prošla kroz pravu dramu kada su joj pukli silikoni u grudima, a sada je, srećom, taj period iza nje. Jelena je zbog ovih problema tada završila na operaciji, ali budući da je sada sve u najboljem redu, ona ponosno pokazuje grudi. Pevačica trenutno odmara u Turskoj, a njen izgled u kupaćem kostimu nikog nije ostavio ravnodušni­m. Osim što je imala problem sa silikonima, Jelena je teško podnela i virus korona, kojim se zarazila, nakon čega je pala u vikendici i završila sa nekoliko preloma.

Da je probleme ostavila iza sebe dovoljno govori osmeh na fotografij­ama sa letovanja.

će se porođaj dogoditi. Svaki put je neizvesno gde ću se poroditi jer nikad ne znam u kom ću gradu završiti do tada. Svaki porođaj je priča za sebe. Meni je najbitnije da ja budem bezbedna i da se beba rodi živa i zdrava. U 21. veku toliko mogućnosti postoji – ističe glumica za „Blic“, dok se u javnosti šuška da nosi devojčicu. Međutim ona to još uvek ne želi da potvrdi.

- Još uvek nismo saznali pol deteta. Do nekog septembra ili oktobra ćemo saznati tačan pol. Termin je negde početkom oktobra, međutim uvek to bude deset dana ranije ili kasnije. Porađaću se i ovog puta prirodnim putem. Srbija mi je sigurna opcija za porođaj, ali videćemo vremenom kako će se stvari odvijati – govori Vasiljević­eva koja se još uvek neće vraćati za stalno u Beograd.

- Mi se nećemo vratiti u Srbiju narednih par godina. Vratili smo se sada na nekoliko nedelja, čisto zbog odmora. Vujadin je trenutno na Kipru i stalno smo na relaciji Kipar-beograd. Ne pada mi to teško, ako znam da je to volja i želja Vujadina. Propuštao je privatne stvari i odmore zbog treninga.

Imao je sreću da sa 17 godina potpiše prvi profesiona­lni ugovor. Mi smo za 12 godina promenili devet zemalja. To je bio njegov profesiona­lni put. Mogu da utičem na naš odnos i da tu nešto poboljšam, ali profesiona­lno mogu samo da budem tu kada se on žali i raduje. Puno mi je srce kada je na profesiona­lnom planu sve kako treba. On mene ne sputava u mojoj profesiji i dopušta mi da donosim odluke koje želim. Imamo dobre kontakte i gde god da odemo imamo kome da se javimo. Sa druge strane i decu smo učili da je Beograd naša baza, ali da su sve ovo stvari koje pružaju kvalitetan život – zaključuje Mirka Vasiljević za „Blic“.n

Mi smo za 12 godina promenili devet zemalja. Mogu da utičem na naš odnos, ali profesiona­lno želim da budem tu kada se Vujadin žali ili raduje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia