Blic

OD KADA ŽIVIM U BEČU IMAM VIŠE VREMENA ZA PORODICU

- MILICA ŠTULOVIĆ

Populari pevač otkriva da je period tokom pandemije iskoristio da se posveti najbližima koji su ga zbog čestih nastupa ostali željni, ali i da je izdvojio nešto više od mesec dana da sa suprugom Jelenom i njihovim naslednici­ma ode na more.

Pevač Dejan Matić pre nekoliko godina odlučio je da se sa suprugom Jelenom i njihovim sinovima Zoranom i Konstantin­om preseli nadomak Beča, a kako nam otkriva, zbog te odluke nije zažalio.

- Živimo u mestu pored Beča. Zbog posla moram da budem u Srbiji, trudim se koliko god mogu da sam tu i da me ima na sceni. Život u Beogradu i Beču razlikuje se utoliko što ja ovde kad završim svoje obaveze odem gore i posvećen sam deci i supruzi. Mislim da mnogo više vremena imam za njih nego da smo bili ovde - priča Dejan i dodaje da smatra da selidba ima mnoge dobrobiti i za sinove:

- Oni imaju opciju da se vrate pismeni na nemačkom jeziku, eto im jedan zanat u rukama, samo tako da gledamo to je jedan plus.

Kako kaže, period pandemije iskoristio je da uživa u svakom trenutku sa porodicom.

- Trudim se da iz svake negative izučem bar mrvicu nečeg pozitivnog, dobrog. Skoro godinu i po dana sam se preusmerio na decu i porodicu, tako da smo počeli da sviramo klavir, krenuli su u muzičku školu! Prošle godine sam proveo pet nedelja sa porodicom na Tasosu, čovek sam koji voli more i pristao bih da ceo život provedem na moru, bez problema. Mislim da se taj odmor više nikad neće ponoviti. Moraće da se radi, tako da sam dosta toga pozitivnog izvukao iz cele ove situacije. Bili su me

željni i žena i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia