Blic

SA SINOVIMA ću IMATI PORODIČNI ORKESTAR

-

Dejan je otkrio da su naslednici Zoran i Konstantin krenuli u muzičku školu, a na pitanje da li će poći njegovim stopama što se karijere tiče, ponosno je poručio:

- Da! Pomoći ću im, ako hoće profesiona­lno da se bave tu sam uvek, mislim da će to biti jedan ovako porodični orkestar.

deca, zato je ovih godinu i po dana bilo baš fenomenaln­o kroz osmeh ističe popularni pevač i otkriva da je njegova supruga smatrala da će on teško podneti izolaciju: - Rekla mi je da je mislila da će biti totalno obrnuto, da nije očekivala da sam ja taj koji je najbolje podneo ovu celu situaciju. Nekako sam se pomirio sa tim da je to tako i kad jave da je teren slobodan idemo dalje sa nastupima, to je to.

Pevač je podržao Slobodana Radanovića i došao na njegovu promociju, pa kroz osmeh otkrio da vuku korene iz istog mesta, Drvara.

- Družimo se poslednjih par godina, a potrefilo se da su nam koreni iz istog kraja, da smo iz istog mesta, to nas je dodatno spojilo. Slobin otac je odatle. Mislim da sam više vremena provodio u Drvaru od Slobe, ali znamo zajednički­h par ljudi - kroz osmeh priča Matić i otkriva kako izgleda kad Radanović i on izađu u provod:

- Kad izađemo volimo da nam sviraju za našu dušu. Malo smo napravili pauzu što se druženja tiče zbog ove situacije, ali mislim da se ovo više nikad neće ponoviti. Dejan je otkrio i da se ponovo posvetio karijeri. - Radim na jednom duetu, verovatno ću početkom proleća uraditi album, da se odužim za sve hitove i singlove koji su bili. Već imam spremnih dosta pesama završene su, samo treba naći termin i momenat kad to da se plasira - zaključio je za “Blic”.

Trudim se da iz svake negative izvučem barem mrvicu nečeg pozitivnog i dobrog, tako je bilo i sa situacijom oko korone

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia