Blic

UGUŠIO TROJE MALE DECE, PA POKUŠAO SAMOUBISTV­O

-

Troje ugušene dece, blizanci od sedam godina i dečak (4) pronađeno je u noći između petka i subote u penthausu u Zagrebu, a sumnja se da je zločin izvršio otac, austrijski državljani­n Harald Kopic, koji je potom pokušao da počini samoubistv­o.

Kako navode hrvatski mediji, oko dva sata posle ponoći u stanu je pronađen muškarac koji je pokušao da se ubije zbog čega je prevezen u bolnicu. Tada su otkrivena i beživotna tela blizanaca, dečaka i devojčice od sedam godina, i dečaka od četiri godine. Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile sa tri sprata i potkrovlje­m nije poznato, ali policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četvorogod­išnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Kako saznaju hrvatski mediji, decu je ugušio njihov otac Harald Kopic, austrijski državljani­n koji živi i radi u Zagrebu. Roditelji dece navodno su bili rastavljen­i, a mališani je trebalo da provedu vikend sa ocem. Mediji u Hrvatskoj pišu i da je pre zločina Kopic na Fejsbuku ostavio poruku kojom je najavio tragediju.

U Fejsbuk statusu on je navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako je u poslednjih godinu i po dana pokušavao da se vrati na posao, pominjao je “braću iz masonske lože” koja nisu htela da mu pomognu...

- Zbogom svima. Odlazim jer ne mogu više. Ljubav mog života me je napustila jer je moja bivša žena bila loša prema njoj i jer nemam novca. Sve što sam pokušao u zadnjih godinu i po dana nije me vratilo na posao, čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da pomognu, na kraju se nisu ni javljali na telefon. Samo su moji prijatelji i moj brat pokušali da mi pomognu. Ali sada sam došao do kraja. Zbogom - napisao je on.

 ?? ?? NEZAPAĆENI ZLOČIN DOGODIO SE U NOĆI IZMEĐU PETKA I SUBOTE KADA SU MALIŠANI DOŠLI DA PROVEDU VIKEND SA OCEM
NEZAPAĆENI ZLOČIN DOGODIO SE U NOĆI IZMEĐU PETKA I SUBOTE KADA SU MALIŠANI DOŠLI DA PROVEDU VIKEND SA OCEM

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia