Blic

Prodavala sam gumice za kosu na fakultetu

Američka glumica i bivša supruga Bena Afleka prisetila se svojih tinejdžers­kih dana i prvog zarađenog novca tokom studiranja.

-

DŽENIFER, KOJA JE bila stipendist­a Univerzite­ta Denison u Ohaju, nakon što je diplomiral­a 1996. godine, nastavila je da nastupa u Njujorku, da bi se potom preselila u Los Anđeles kako bi svoju karijeru nastavila na televiziji, a jedna od njenih najzapažen­ijih uloga jeste u filmu “Alijas”. Odrasla je na farmi svojih roditelja, a dok je studirala imala je i sporedni posao kako bi zaradila dodatni džeparac. Glumica je u emisiji “Late show” otkrila tajnu svog tajnog biznisa kada je prodavala gumice za kosu za tri dolara po komadu sa cimerkom sa fakulteta.

Kako je ispričala, niko nije znao za ovaj način njene zarade, da nije uvek bilo novca, ali da se moglo lepo zaraditi.

- Moja cimerka i ja smo bile pozorišni štreberi, imale smo ključ od pozorišta, tajno bismo se ušunjale u zgradu i pravile gumice. Išle bismo kasno noću, koristili bismo njihove šivaće mašine i lastiš kako bismo pravile gumice.

Kako je Dženifer opisala, ona i njena cimerka su se maksimalno posvetile pravljenju gumica za kosu i uživale su u tome. Išle su u prodavnicu tkanina i birale samo najlepše boje. Nakon što naprave gumice, ona su otkrile i na koji način su vršile prodaju.

- Išle bismo od vrata do vrata u studentski­m domovima i govorile: „Jedna za tri, dve za pet“. Lepo smo zarađivale - govorila je Dženifer ističući da su devojke obožavale njihove gumice i da ih još uvek čuvaju. - Još naletim na ljude, kunem ti se, koji kažu: “O, Bože! Imam tvoje gumice”. Toliko smo tada zaradile. Napravile smo ih stotine - pričala je glumica, koja priznaje da iako su svi oko nje bili oduševljen­i gumicama za kosu, ona nije mislila da je dobra u tome.

Inače, Garnerova je tokom studentski­h dana predavala balet deci, a još uvek nije poznato da li je roditeljim­a prodavala gumice za kosu. n

Išle bismo od vrata do vrata u studentski­m domovima i govorile: „Jedna za tri, dve za pet“. Lepo smo zarađivale - priznala je ona

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia