Blic

LUNA JE MARKU ZA 38. ROĐENDAN PRIREDILA ŽURKU

-

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković proslavio je 38. rođendan, a njegova supruga Luna Đogani vodila je računa da slavlje bude savršeno. Ona je na Instagramu podelila nekoliko video snimaka sa rođendansk­e žurke. Torta je bila ukrašen figuricama sa njihovim likom, ćerkom Mijom kao i psom.

Ona je napisala da su se gosti najviše uplašili vatrometa koji je obasjao nebo iznad restorana u kojem su slavilu. Na žurki su se pojavili i Gagi Đogani, Ana Korać, David Dragojević i mnogi drugi.

nRijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen bivši partner, reper Kanje Vest uhvaćeni su zajedno ispred jednog restorana u Malibuu, čime su podgrejali glasine da su ponovo zajedno.

Kim i Kanje izgledali su opušteno, kao da je sve u redu, te kao da poslednjih meseci svetski mediji ne bruje o njihovom razvodu i lošim odnosima.

Kardašijan­ka i Kanje uslikani su pri izlasku iz restorana, a sudeći po njihovom izrazu lica i reakciji, nimalo im se nije dopalo što su “uhvaćeni”. Reper je bio u crnoj kombinacij­i, dok se Kim doterala za ovaj izlazak.

Njihove fotografij­e zbunile su mnoge budući da se par rastao početkom godine, kao i jer su kružile glasine da im je brak pukao zbog reperove prevare, što je on i “priznao” u svojoj novoj pesmi.

Kao razloge razvoda, Kim je navela da joj smeta što se reper često seli iz države u državu, kao i da ćeli da sebi pruži priliku da konačno bude ponovo srećna.

- Jednostavn­o, ne mogu više ovako. Ne znam zašto dopuštam samoj sebi da budem na istom mestu gde sam zaglavila pre nekoliko godina. On se svake godine seli u drugu državu, a ja se moram truditi da nas držim na okupu i odgajam decu. Ali priznajem, on je divan otac i napravio je neverovata­n posao - otkrila je Kim nedavno.

- Jednostavn­o mislim da zaslužuje nekoga ko će ga podupirati u svakom njegovom koraku i pratiti ga gde on želi pa makar to bila i selidba. Ja jednostavn­o ne mogu. Osećam se kao promašaj. Ovo je moj treći brak i osećam se kao gubitnik. Želim napokon da budem srećna - rekla je Kardašijan­ka tada.

Inače, par ima ćerke Nort i Čikago, kao i sina Sejnta.

FOTOGRAFIJ­E SU ZBUNILE MNOGE BUDUĆI DA SE PAR RASTAO POČETKOM GODINE, KAO I JER SU KRUŽILE GLASINE DA IM JE BRAK PUKAO ZBOG PREVARE

n

 ?? ?? POKUŠALI DA SE SAKRIJU ALI IM NIJE USPELO
POKUŠALI DA SE SAKRIJU ALI IM NIJE USPELO
 ?? ?? LUNA USPELA DA IZNENADI SUPRUGA
LUNA USPELA DA IZNENADI SUPRUGA
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia