Blic

Britni: Advokat mi je promenio život

Glumac kaže da su se njegova koleginica i on vodili emocijama i intuicijom dok su snimali ljubavne kadrove u filmu “Toma”.

- EKIPA „BLICA“

BRITNI SPIRS JE odnedavno slobodna žena, s obrizom da njen otac, Džejmi Spirs, nema više starateljs­tvo nad njom. Pevačica je, očekivano, sve ovo doživela veoma emotivno, a svoju sreću i bunt iskazuje i sada na društvenim mrežama. Spirs je objavila fotografij­u na Instagram u kojoj su dve devojke. Jedna leži na dušeku, a druga lebdi iznad nje.

- Ova slika je sve! Rasplačem se... Ona spasava svoju božansku žensku sestru. Predlažem vam ako imate prijatelja koji je zatvoren u jako maloj kući četiri meseca, bez auta, bez telefona, bez vrata za privatnost i mora da radi oko 10 sati dnevno, sedam dana nedeljno i koji proliva mnogo znoja nedeljno bez slobodnog dana... Predlažem da odete po prijatelja i pošaljete ih sve dođavola - napisala je Britni i dodala:

- Ako ste poput moje porodice koja govori stvari poput “Oprosti, ti imaš staratelja”, verovatno misleći da si drugačiji pa se mogu za**bavati s tobom! Srećom, našla sam neverovatn­og advokata Metjua Rozengarta, koji mi je promenio život.

Mnogi veruju da se obraćala sestri Džejmi Lin Spirs.

U komentarim­a su joj fanovi pružili podršku, ali i žaljenje što je 13 godina trpela strašne stvari jer nije mogla da odlučuje ni o čemu. 

Glumac Milan Marić oduševio je ulogom Tome Zdravković­a u filmu “Toma”, a sada se osvrnuo na intimne scene iz ovog ostvarenja koje je snimao sa koleginico­m Milenom Radulović.

Milena Radulović u filmu “Toma” tumači Nadu, treću suprugu Tome Zdravković­a, koju je pevač upoznao i oženio se njome u Crnoj Gori. Ona i Milan u filmu imaju nekoliko intimnih scena, a glumac je sada otkrio kako je proteklo snimanje ovih kadrova.

- Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela (Dragan Bjelogrlić, reditelj, prim. aut.) nas je puštao,

 ?? ?? „kafana je njegov život. muzika je ono što je živeo“, rekao je marić
„kafana je njegov život. muzika je ono što je živeo“, rekao je marić
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia