Blic

SEDAM DANA ISTRAGE UBISTVA MAJKE, ĆERKE I OCA Idealna porodica, svi se pitaju zašto su ubijeni

- BOGOSAV

majka Domaćica. ćerka Vredan đak. Otac vlasnik menjačnice. Menjačnice zbog koje su sve troje, kako se sumnja, brutalno ubijeni pre deset dana.

Zločin kakav Srbija ne pamti dogodio se prošle nedelje u okolini Aleksinca, kada je za sada nepoznati počinilac, namamio tročlanu porodicu Đokić i ubio ih. Nemi od bola, njihovi najbliži sada žele samo da onaj koji je ubio njihove najmilije bude uhvaćen.

MAJKA

Kako pričaju ubijena Gordana bila je domaćica koja je brinula da porodica ima sve šta joj je potrebno. Članovi njene porodice ispričali su da je volela ptice, koje je čak i čuvala u stanu. Ptice o kojima niko nije brinuo nekoliko dana familiji su ukazali da se nešto loše događa sa porodicom, jer ih Gordana nikada ne bi ostavila same.

OTACGlava ove tročlane porodice Goran bio je poštovan gde god da se pojavi. Pravi hedonista, pričaju najbliži. Voleo je da putuje sa suprugom i ćerkom, a svaki slobodan trenutak koristio je da bude sa svojom porodicom. Marljivo je radio, a kako su njegovi najbliži rekli poslove oko menjačnice je obavljao sam, jer se više puta našao na meti razbojnika, te ženi i ćerki nije dozvoljava­o da mu pomažu i rade tamo.

ĆERKA

Lidija je, kako pričaju njihovi najbliži, bila pravi anđeo. Njen prijatelj sa fakulteta, S.Ž. ispričao je za “Blic” da je nastradala devojka bila jako dobra osoba i veoma dobar prijatelj.

- Bila je jako dobra, pametna, uvek nasmejana, duša od čoveka. Nastavili smo da se družimo i posle fakulteta, ili ona dođe u Leskovac ili društvo i ja odemo do Niša da se vidimo s njom i uživamo, a ona dođe iz Aleksinca. Njene roditelje sam upoznao kada je ona diplomiral­a na fakultetu, takođe jako fini ljudi - kaže njen drug koji dodaje da su roditelji prema Lidiji bili baš dobri, ali i prema njenim prijatelji­ma.

- Znao sam da njen otac drži menjačnicu i da jako lepo radi, ona je takođe planirala da se uključi u posao i da pomogne - kazao je on.

LAZAR GALIĆ, IMA (PRE)DEBEO POLICIJSKI DOSIJE - 10 KRIVIČNIH I ŠEST PREKRŠAJNI­H PRESUDA!

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia