Blic

Bio je sa hiljadama žena ali srodnu dušu našao je tek sa 85 godina

- A.

Osnivač “Plejboja” Hju Hefner celog života bio je okružen ženama, hvalio se da je spavao sa hiljadama njih i ženio se tri puta, ali prema sopstvenim rečima, nije našao srodnu dušu. Jedni su mu zavideli, neki su ga prezirali, ali svi su bez greške znali ko je.

Hju Hefner preminuo je pre četiri godine u 91. godini života

- Toliko sam vremena proveo u životu tražeći ljubav na pogrešnim mestima - izjavio je 1992, a kao 85-godišnjak, priznao je: “Nikada nisam našao srodnu dušu”. Ubrzo je sam sebe demantovao rekavši da je sreću pronašao sa Kristal Haris.

- Najbolje sam sačuvao za kraj - rekao je govoreći o njoj.

Hefner je tri puta bio u braku i tvrdio je da je suprugama uvek bio veran, ali da je “to nadoknađiv­ao” kada nije bio u braku. Medijski mogul, koji je od 1949. do 1959. bio oženjen Mildred Vilijams, a od 1989. do 2010. Kimberli Konrad, s kojom ima dva sina: Marstona (31) i Kupera (30), izjavio je 2013. da je najsrećnij­i sa Kristal i da smatra da je imao “veliku sreću” što je našao ljubav u tako kasnom periodu života.

- Svi naši prijatelji misle da je tako bilo suđeno. Samo ljudi koji nas ne poznaju robuju stereotipi­ma u vezi sa godinama i lepotom rekao je Hefner, koji ima još dvoje dece iz braka sa Mildred, Kristi i Dejvida.

Kristal i Hefner su se venčali na Novu godinu 2012, ali je ona posle svadbe priznala da je jedini razlog što se udala za 86-godišnjeg Hefnera “veća sigurnost”.

Broj Hefnerovih brakova je začuđujuće mali u poređenju s brojem žena s kojima je bio. Njegovi stavovi o braku formirali su se dok je još bio veoma mlad, kada se 1949. oženio devojkom sa koledža: Mildred Vilijams. “Holivud riporter” prenosi da mu je srce prepuklo kada je saznao da ga je varala dok je bio u vojsci, a ona mu je, navodno, zbog osećanja krivice, dozvolila da se provodi van braka. Razveli su se deset godina kasnije. Njihova ćerka Kristi postala je glavni izvršni direktor kompanije “Plejboj”.

Hefner nikada nije krio da voli mnogo mlađe žene.

Godine 1968. počeo je da se zabavlja sa 18-godšnjom Barbarom Klajn, koja je bila statista u njegovom šou-programu “Playboy After Dark”. On je tada ima 42 godine. Predložio

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia