Blic

„Pratio me, psovao i pretio ubistvom“

- J. P. - M. Ć.

DRAGANA GRNČARSKI, SUPRUGA Nebojše Grnčarskog, vlasnika modne agencije “Select”, nedavno je podnela prijavu protiv njega zbog navodnog nasilja u porodici.

Ona ga je, međutim, juče opet prijavila...u krivičnoj prijavi, u koju je “Blic” imao uvid, između ostalog stoji.

„Oko 9 časova sam izašla iz stana koji sam iznajmila kako bih se sakrila od Nebojše. Živim sama jer sam bila prinuđena da troje dece ostavim sa njim. Uputila sam se ka pijaci “Bajloni”, a na putu sam primetila Nebojšu Grnčarskog kako mi ide u susret. Na polovini ulice videla sam kako me prati. Kada je video da sam ga primetila, obratio mi se rečima: “Stani je*aću ti majku, kur*etino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Nisam ništa odgovorila, nastavila sam da hodam i ušla sam u menjačnicu. Zamolila sam radnika da pozove policiju, jer nisam imala mobilni. Radnik se uplašio, dok je

Nebojša stajao ispred i vređao me. Par dana unazad nije uspeo da me pronađe, pa mi je slao preteće poruke tipa: “Je*aću ti majku, videćeš ti ko sam ja”, navela je Dragana u prijavi.

Nebojša Grnčarski tvrdi da Dragana ne priča istinu i da, kako kaže, ona ima problem sa alkoholom. - Tvrdim da nikakvo fizičko i psihičko maltretira­nje sa moje strane prema Dragani nije bilo. Ona je u poslednje vreme “ušla u alkohol” i tada su nam se pojavili problemi u braku. Ona je mene maltretira­la kad je bila pod dejstvom alkohola. Posle letovanja otišao sam sa troje dece u selo. Tada me je porukom obavestila da se iselila u drugi stan. Ostao sam sam da se brinem i staram o troje dece. Za dva i po meseca samo ih je tri puta posetila. Niko od nas ne zna ni gde je, ni čime se bavi. Molim vas da se zarad naše troje dece više ne bavite našim životima - rekao je Nebojša za “Blic”.

Nadam se da ćemo naše nesuglasic­e rešiti na miran način u brakorazvo­dnoj parnici, poručio je Nebojša Grnčarski

n

 ?? ??
 ?? ?? nebojša i dragana grnčarski
nebojša i dragana grnčarski

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia