Blic

RODITELJI ME SAVETUJU, ALI I PRAŠTAJU AKO GREŠIM

- LJUBOMIR TOZEV

Đinu na društvenim mrežama prati više od 100.000 pratilaca, a njeni video-zapisi su jedni od najgledani­jih. Ona za “Blic” otkriva da li oseća odgovornos­t zbog svog uticaja na mlade, kakvi su joj planovi jer ima tek 17 godina i šta joj mama i tata kažu što je postala poznata.

Oživotu porodice Džinović javnost nije imala prilike mnogo da sazna sve do onog trenutka kada je ćerka Harisa i Meline, Đina otvorila profile na društvenim mrežama. U svojim videima ona je otkrila brojne detalje iz porodičnog doma na Senjaku. Dok smo pričali sa zvezdom Tik-toka, koju prati više od 100.000 odmah smo zapazili da je lepotu nasledila na majku Melinu, ali i da je i te kako duhovita posebno kada želi da se našali na svoj ili račun porodice. Na pitanje kada bi trebalo da se predstavi javnosti, šta bi rekla o sebi, kaže:

- Rekla bih da sam samo obična devojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama iskreno je i spontano, što i jeste bila moja ideja od početka. Ponekad sam hirovita, pomalo i impulsivna, ali sam najčešće vedra i veoma jednostavn­a devojka - objašnjava sedamnaest­ogodišnjak­inja.

Dok nije otvorile profile na društvenim mrežama, javnost nije znala kako izgledaju ona i njen brat Kan jer ih pevač i kreatorka nisu eksponiral­i. Iako su roditelji bili oštri protivnici da njihova deca budu deo bilo kakvih mreža, te su to često isticali u javnosti, ipak su morali da popuste pod pritiscima dece. Upravo je to bio uvod za naredno pitanje, kada smo konstatova­li da je veoma aktivna na društvenim mrežama, te da li smatra da to može da joj donese dobro.

- Ne razmišljam o tome na taj način. Na mrežama iznosim svoja razmišljan­ja i stavove, vrlo moguće da se to nekome ne dopada, ali postoje i mnogi kojima se dopada. Ne mislim da isključivo na tome baziram svoj dalji rad, ali dok mi je interesant­no, dok ima ljudima kojima je interesant­no da gledaju šta je to što ja imam da im kažem, smatram da ima smisla - iskrena je Đina.

Trenutno je u srednjoj školi, a još nema jasno definisan pravac šta bi želela da bude njena profesija. Međutim, nju ne zanimaju moda i muzika, s bozirom na to da joj je otac pevač, a majka dizajnerka.

- Nemam u planu nijedan od ova dva posla. Budući da trenutno završavam srednju školu tokom ove godine definitivn­o ću odlučiti čime želim da se bavim. Možda ćete se iznenaditi, ali ekonomija i nekretnine su najbliži mojim interesova­njima - kaže Đina.

I dok poslednjih meseci puni novinske stupce otkrivajuč­i poznate i nepoznate detalje iz života svojih roditelja, zanimalo nas je da li zbog toga trpi kritike kod kuće ili ipak ne.

- Pre bih rekla da me savetuju nego kritikuju.

Ipak, ja sam njihovo dete, pa mi i oproste ako pogrešim.

Važno je da naučim nešto iz toga, a jesam

- kaže

Đina

Džinović.

Rekla bih da sam samo obična devojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama je iskreno, kaže Đina

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia