Blic

PROGONILA SAM ŽIKU KAO TINEJDŽERK­A

- D. Đorđević

GLUMICA KAŽE DA je tokom srednjoško­lskih dana toliko bila opčinjena kolegom, da ga je neretko spopadala ispred doma u kome je živeo, te mu svakodnevn­o ostavljala ljubavna pisma u sanduče.

- Moja drugarica je bila veliki fan EKV-A, a ja sam volela Žiku - Srđana Todorovića. On je izgledao kao pravi dečko, bio je bubnjar i glumac, plavušan, mangup. Jako mi se dopadao. Nije se on meni sviđao kao da mi budemo momak i devojka. Ja sam znala da je on gore u nekim visinama, da mi nismo ravnopravn­i. Ne u fazonu, on je sada zvezda, a ja sam neka bubašvaba - započela je Paulina, pa nastavila:

- I onda sam počela da mu pišem pisma. Svakog dana sam mu pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. Posle nekog vremena smo se upoznali i ja sam shvatila da bih volela da budem glumica. Onda su me primili na Akademiju i ja mu kažem: “Žiko, ja sam upisala glumu”, a on kaže: “Sigurno kod Vladimira Jevtovića”, koji je bio njegov profesor. Mislio je da ga lažem, a ja njemu odmah razjasnim: “Ne, ne, upisala sam kod Milenka Maričića”, i on mi na kraju kaže: “Super, kul, ajde ćao”.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo, Paulina je jedan od prvih kadrova delila upravo sa simpatijom.

- Ono što jeste deo holivudske priče, to je da prvi film koji sam snimila, u njemu sam imala scenu sa Žikom Todoroviće­m. U pitanju je “Apsolutnih 100”, a sad smo se opet videli na snimanju “Tome” - rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

„Ono što jeste deo holivudske priče to je da sam u prvom filmu koji sam snimila imala scenu sa Žikom“

 ?? ??
 ?? ?? Svakog dana Sam mu pisala pisma, priznala je glumica
Svakog dana Sam mu pisala pisma, priznala je glumica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia