Blic

KAJRI NEĆE VAKCINU, PROPUŠTA 41 MEČ

-

KAJRI IRVING, PO svemu sudeći, definitivn­o je odlučio da se ne vakciniše, o čemu je govorio i trener Bruklina Stiv Neš. Američki košarkaš, u slučaju da ne izvrši imunizacij­u, izgubiće oko 15 miliona dolara u sezoni. Razlog tome je taj što NBA liga neće isplaćivat­i zarade igračima koji zbog nevakcinis­anja propuštaju mečeve.

Takođe zbog pravila koja važe u Njujorku, Irving neće moći da igra na domaćem terenu. Celokupnu situaciju sa Kajrijem prokomenta­risao je i Stiv Neš.

- Shvatili smo da na domaćim utakmicama ove sezone nećemo moći da računamo na Kajrija. Moraćemo da igramo bez Irvinga ove sezone. Sada sve zavisi od toga kada, gde i koliko - izjavio je Neš.

Bruklin Netsi smatrani su za jedne od glavnih favorita za naslov prvaka u predstojeć­oj NBA sezoni. Međutim, situacija sa Irvingom znatno menja situaciju, pa tako Netsi sigurno neće moći da računaju na svog pleja na 41 utakmici u sezoni.

Timovi se pripremaju za početak sezone (19. oktobar), a odličnu formu pred start pokazali su šampioni iz Milvokija koji su pobedili Oklahomu sa 130:110.

Aleksej Pokuševski se nije proslavio za 18 minuta, postigao je samo dva poena (šut iz igre 1/6) i imao je jednu asistencij­u.

Nikola Vučević je imao deset koševa i devet skokova u trijumfu Čikaga protiv Klivlenda (102:101), dok LA Lejkersi ne znaju za radost u predsezoni. Finiks je slavio sa 123:94. Najefikasn­iji kod Lejkersa je bio Entoni Dejvis sa 19 poena, Karmelo Entoni je postigao 17... Kod Sansa 15 poena je imao Kris Pol, 13 Lendri Šemet i 12 Džaval Megi.

 ?? ?? kajri irving neće moći da igra mečeve na domaćem terenu
kajri irving neće moći da igra mečeve na domaćem terenu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia