Blic

Barsa želi da preda fenjer

Katalonci su bez boda a večeras (18.45) dočekuju Dinamo iz Kijeva. Umesto „pretnji“gostima, uprava slavnog kluba je pokazala kako će da izgleda stadion „Nou kamp“nakon što bude rekonstrui­san.

-

KAD, AKO NE sad! Barselona posle dva kola Lige šampiona ima nula bodova i potrebno je da krene sa mrtve tačke ako želi da se domogne nokaut faze.

Rival slavnog kluba je Dinamo iz Kijeva koji takođe ne briljira, ali Ukrajinci hrabrom igrom mogu da dobro rezultata u gostima.

Međutim, umesto da se priča o pobedi i Ligi šampiona, u Barseloni su predstavil­i kako bi trebalo da izgleda „Nou Kamp“posle rekonstruk­cije. Stadiona će biti potpuno natkriven, kapacetet će sa 99.000 mesta da se poveća na 105 hiljada, biće izgrađen i hotel, dvorana za ostale sportove i koncerte...

- Najbolji klub na svetu zaslužuje najbolje. Uostalom, svi ostali veliki klubovi su krenuli u rekonstruk­ciju stadiona. Naš će biti najboljipo­ruka je Barselone u opisu projekta.

Videćemo kako će Barsa to izneti pošto je prošlu sezonu završila sa minusom od 450 miliona, pa je ukupan dug kluba narastao na 1,35 milijardi evra.

Ništa bolje raspoložen­je nije ni na „Old

Trafordu“, gde Mančester junajted dočekuje Atalantu. „Đavoli“su vezali nekoliko slabih rezultata i već se ozbiljnije priča o smeni menadžera Ole Gunara Solskjera.

Čak se pominje i da su iz Junajteda kontaktira­li Zinedina Zidana koji je bez angažmana posle odlaska iz Reala. Španski novinar Eduardo Inda kaže da akciju dovođenja Zidana predvodi Kristijano Ronaldo. - Njukasl ga je takođe želeo, ali je u pauzi nedavno imao poziv iz Mančester junajteda da zameni Solskjera. Osoba koja stoji iza toga i koja ga je preporučil­a upravi je Ronaldo - poručio je španski novinar.

On dodaje da je Zidan prvobitno reagovao odbijanjem, jer čeka posao u reprezenta­ciji Francuske, da vodi tim na Mondijalu u Kataru 2022. godine, ali da bi mogao i da se predomisli.

Geri Nevil, bivši defanzivac Mančester junajteda, oštro je napao igrače kluba sa Old Traforda nazvavši ih bebama i umišljenim zvezdama. - Ponašaju se kao bebe. Kad daju gol, izduvaju se. Prave bazične greške. Nemaju ni stil, ni identitet. Moraju sve da isprave brzo - kaže Nevil.

Kristijano Ronaldo nije zadovoljan situacijom u Junajtedu i želi da na klupu dovede Zidana

n

 ?? ?? biti ili ne biti za barselonu: memfis depaj
biti ili ne biti za barselonu: memfis depaj
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia