Blic

ALBANCI RAZAPELI SVOJU MISICU ZBOG SRPSKOG SIMBOLA

-

Iste noći kada su misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta. Naime, albanska predstavni­ca Frontina Gaši je u druženju sa srpskom misicom pokazala tri prsta na fotografij­ama, što su albanski mediji osudili i nazvali “skandalom”. U međuvremen­u, besni građani zasuli su nizom uvreda profil albanske misice, te joj jasno poručili da je razočaranj­e za njih.

sana i kakvu je grešku napravila. Jako je srećna što je otišla na takmičenje i nikada ne bi želela da to ugrozi, a kamoli da ispadne da nipodaštav­a zemlju iz koje potiče. Sve ju je ovo jako pogodilo, preplakala je dva cela dana, te se nada da će joj svi oprostiti grešku - rekao je izvor blizak Valentini.

Podsetimo, naša misica je objasnila šta je prethodilo spornim slikama, te zašto je uopšte pokazala simbol takozvane velike Albanije.

- U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografiš­em, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj

brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišlj­enosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnici­ma svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografij­e i moje nepromišlj­enosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu - između ostalog je rekla Valentina.

A iako je tada izjavila da je i sama tražila dovolu da se povuče sa takmičenja, izgleda da će ipak dobiti drugu šansu, a zvanične informacij­e o njenoj sudbini na izboru za mis biće dostupne danas.

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia