Blic

RANJEN TRČAO KROZ CELU ULICU

U Mirijevu se u noći između petka i subote oko 3.15 dogodila pucnjava u kojoj je u obe noge ranjen mladić (21).

- T.Ć.

Narednog jutra, otpočetka ulice Matice srpske do zgrade u broju 1, u kojoj mladić živi sa ocem, kao i u samoj zgradi, bili su vidljivi tragovi krvi. Krvavi oticsi patika i raspršenih kapi krvi završili su se ispred mladićevog stana. Prvi od tih tragova, međutim, dovodi do parkinga u ulici Nikole Simića. Sudeći prema krvavim tragovima, mladić je ranjen na tom mestu, ili negde u blizini, a sa prostrelje­ne obe natkolenic­e je trčao do kuće koja je udaljena odatle više od kilometar.

Stanari u ulici Nikole Simića, međutim, nisu potvrdili reporeteri­ma “Blica” da su tokom noći čuli pucnje, dok mladićeve komšiju kažu da jesu, ali da je zvuk više bio nalik vatrometu ili drugim protehničk­im sredstavim­a.

- Čula sam da odjekuju 2, 3 pucnja , ali mi je zvučalo kao vatromet - rekla je komšinica ranjenog mladića:

“Posle nekog vremena čujem policiju, gužvu ispre zgrade, s prozora vidim puno policije.”

Prema njenim rečima, mladića je tada Hitna pomoć već odvezla, a ona je videla kako devojka, za koju pretpostav­lja da je njegova devojka, ulazi u automobil sa policajcim­a.

- Kasnije je i pauk odneo

automobil, neki “audi a4”, ja mislim da ja to njegov auto. Čini mi se da sam ga viđala da uzlazi u njega, ali za to stvarno nisam sigurna - rekla je i dodala da mladića zna iz viđenja.

- Uvek je bio fin, ima neko dečije lice i uznemirilo me je to što sam videla noćas - rekla je ona.

Drugi komšija je ispričao priču sličnu njenoj.

- Ne znam da je taj auto što su odneli njegov. Njemu je otac taksista i kad je kupio drugi, mislim da je on uzeo taj automobil kojim je on pre taksirao, “reno”, opel”, nisam siguran - rekao je komšija.

n

 ?? ?? PUCNJAVA SE DOGODILA U NOĆI IZMEĐU PETKA I SUBOTE U BEOGRADSKO­M NASELJU MIRIJEVO
PUCNJAVA SE DOGODILA U NOĆI IZMEĐU PETKA I SUBOTE U BEOGRADSKO­M NASELJU MIRIJEVO

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia