Blic

NISAM UDARIO MAJKU SVOJE PARTNERKE

Vest da su dugogodišn­ju vezu raskinuli Điđi Hadid i Zejn Malik obišla je svet, a posebno je potresna činjenica da je navodni razlog tome što je pevač nasrnuo na Jolandu Hadid.

-

Idok mediji bruje o ovom skandalu, Malik se oglasio pa negirao ovakve optužbe. - Uporno poričem da sam udario Jolandu Hadid. Čuvam privatnost i nisam želeo da ovo izađe u javnost. U želji da zaštitim svoju ćerku, pristao sam da demantujem tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerke, a koja je ušla u naš dom dok je partnerka bila odsutna, pre nekoliko nedelja - počeo je bivši član grupe “One Direction” u saopštenju za američke medije.

- Ovo je bila i još bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam ćerku na način na koji ona to zaslužuje - istakao je Zejn.

- Odbijam da iznesem bilo kakve dodatne detalje. Voleo bih da Điđi preispita svoje stavove i da povuče ove optužbe zbog dobrobiti porodice. Ne želim dalje da komentariš­em ove tvrdnje i voleo bih da se naši privatni problemi rešavaju unutar naša četiri zida - rekao je pevač, dok se Jolanda za sada nije oglašavala javno. Pevač je navodno, kako je preneo portal TMZ, udario Jolandu u naletu besa tokom svađe, zbog čega ona navodno razmišlja o podnošenju krivične prijave.

Podsećanja radi, Điđi Hadid i Zejn Malik počeli su da se zabavljaju 2015. godine. Nakon kratkog prekida, oni su se pomirili pre dve godine, a prošle godine su dobili svoje prvo dete - ćerkicu Kai.

“U ŽELJI DA ZAŠTITIM ĆERKU, PRISTAO SAM DA DEMANTUJEM TVRDNJE KOJE SU PROIZAŠLE IZ SVAĐE SA MAJKOM MOJE ŽENE“, KAŽE ON

n

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia