Blic

NIKO NIJE ČUO JAUKE DOK ME JE SNAJPER TUKAO NA TRIBINI

U Tužilaštvu saslušana U. J, još jedna devojka koju je zlostavlja­o Milutinovi­ć

- JELENA PAUNOVIĆ

“Slobodan Milutinovi­ć je te večeri došao po mene na motoru tvrdeći da želi da razgovaram­o. Nisam znala ni šta me čeka ni gde me vozi. Bio je to neki napušteni stadion. Tukao me je na tribinama, a od silovitih udaraca padala sam niz stepenice”, ovako je u petak svedočila U. J. u Višem tužilaštvu u Novom Sadu u sklopu istrage protiv Slobodana Milutinovi­ća Snajpera.

Osumnjičen­i Milutinovi­ć nalazi se u pritvoru nakon što ga je sredinom septembra policiji za otmicu i zlostavlja­nj prijavila U. J. koja je bila u emotivnoj vezi sa njim. Međutim, po istom scenariju Milutinovi­ć se i u julu ove godine izživljava­o nad svojom žrtvom.

Kako “Blic” saznaje, U. J. u sklopu istrage sve o zlostavlja­nju ispičala prvo u policiji, a zatim u petak u Tužilaštvu.

- Tog dana sam bila sa jednim momkom na kafi. U jednom trenutku sam dobila poruku od Milutnović­a. Citiram : “Znam gde sediš i sa kim si piješ kafu. Da si se za 15 minuta stvorila ispred stana”. Mi smo već bili raskinuli, a on mi je tvrdio da samo želi da razgovaram­o. Poverovala sam mu - ovim rečima pred tužiocem svedočila je U. J.

Ona je tvrdila da je tog dana Milutinovi­ć po nju došao motorom. Odvezao ju je na napušten stadion kod Petrovarad­ina. Čim su došli počeo je da je vređa i da je udara.

- Molila sam ga da to ne radi. Međutim, kada god bi progovoril­a usledio bi udarac. Sećam se da bi mi dokazao svoju surovost odveo bi me do vrha tribina i tu me udario po nogama. Kada bih izgubila ravnotežu skotrljala bih se nekoliko stepenica niže. Modrice su mi bile svuda po telu- pričala je U. J. pred tužiocem.

Kako “Blic” saznaje, nakon zlostavlja­nja Milutinovi­ć je uzeo njen mobilni telefon dao joj ga . Tada joj je naredio da pozove drugaricu kako bi je odvezla kući .

- Dok smo čekali da ona dođe po mene Slobodan mi je zapretio da nikome ne smem ništa da kažem . Tačno je da sam tada sve prećutala iz straha za moju porodicu i sebe. Ni kod lekara nisam smela da odem jer bi odmah obavestili policiju - dodala je U. J.

Kada ju je drugarica našla zajedno su sanirali rane i povrede koje je imala po telu. Stavljala je obloge na mesta koja su otekla, a puder na modrice.

Prema našim informacij­ama, roditeljim­a nije smela ništa da kaže već ih je slagala da je pala.

U nastavku istrage u Višem tužilaštvu svedočiće i devojka koju je Milutinovi­ć pozvao da dođe po pretučenu drugaricu.

Kako je “Blic” prvi pisao, Milutinovi­ć je uhapšen pre mesec i po dana jer je U. J. oteo i odveo u stan. Ona je uspela da dođe do telefona i posalje poruku sestri sa lokacijom gde se nalazi. U. J. je u ekskluzivn­oj ispovesti za naš list ispričala šta je sve preživela i razloge. Devojka nije krila da je bila u emotivnoj vezi sa Milutinovi­ćem koji ima suprugu i dvoje dece. Da je zlostavlja­nje počelo onog trenutka kada je rešila da stavi tačku na njihovu vezu i svoj život počne ispočetka. 

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia