Blic

UDARIO SAM JE JER ME PRAVILA LJUBOMORNI­M

- J. Paunović

Slobodan Milutinovi­ć zvani Sloba Snajper izneo je svoju odbranu u Višem tužilaštvu u Novom Sadu. Kako „Blic“saznaje, on je rekao da je U. J. „udario samo jednom i da je ona tada pala na krevet“. Razlog za takvo ponašanje naveo je u svojoj ljubomori.

DEVOJKA U. J. iz Novog Sada optužila je Sloboda Milutinovi­ća da ju je u julu i septembru ove godine oteo i zlostavlja­o. Ona je dva puta saslušana u Višem tužilaštvu u Novom Sadu nakon čega je Milutinovi­ću produžen pritvor

Kako „Blic“saznaje, Milutinovi­ć je nakon prve prijave izneo odbranu, a drugi put se branio ćutanjem.

- On je zatražio od tužioca da iznese svoju odbranu, ali i mogućnost da ne odgovara na pitanja. Satima je govorio o emotivnoj vezi sa devojkom U. J. . Gde su izlazili sa kim su se viđali . Tvrdio da je njihova veze, kao i sve druge,imala uspone i padove. Pomenuo je i da je oženjen i da ima dvoje dece- objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

O tome šta se dogodilo u stanu u Novom Sadu izneo je šture odgovore.

- To veče smo dogovorili da se vidimo. Čim smo došli u stan ona je počela da me pravi ljubomorni­m. Pokazivala mi je slike drugih momaka. Tačno je da sam je udario jednom i ona je pala na krevet - reko je Milutinovi­ć tužiocu i dodao da je U. J. u jednom trenutku uzela telefon i rekla “sada će doći da te uhapse”.

Na okolnosti druge krivične prijave otmice i zlostavlja­nja za koje ga je optužila bivša parnerka Sloba Snajper se branio ćutanjem.

On se trenutno nalazi u pritvoru koji mu je produžen na još 30 dana.

U međuvremen­u dan pre nego što će povodom otmice i nasilja nad U. J.svedočiti njena majka i sestra ovoj porodici zaplaljena su dva automobila.

Policija je brzom i efikasnom akcijom uhapsila mladića koji je nakon salušanja pušten da se brani sa slobode.

- On nije želeo da otkrije ko mu je i zbog čega naredio paljenje vozila. Ono što je poznato jeste da lično ne poznaje Milutinovi­ća, ali imaju zajedničke prijatelje - pojašnjava naš sagovornik.

Zanimljivo je da je zapaljen automobil U. J. koja u ovom trenutku ima status posebno osetljivog svedoka.

Inače, Slobodan Milutinovi­ć je zajedno sa suprugom uhapšen je 5. septembra u opsežnoj akciji policije na teritoriji Novog Sada posle ubistva Uroša Stefanović­a (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47), a prilikom pretresa više stanova i objekata. U stanu bračnog para Milutinovi­ć pronađen je pištolj za koji nemaju dozvolu.

n

Slobodan Milutinovi­ć satima iznosio svoju odbranu koju je najviše bazirao na emotivnoj vezi sa U. J. Govorio o tome gde su izlazili u Srbiji

Pokazivala mi je slike mladića i tada napravila ljubomorni­m. Tvrdim da sam je samo jednom udario, nakon čega je pala na krevet, Milutinovi­ć

 ?? ?? nalazi se u pritvoru: slobodan milutinovi­ć snajper
nalazi se u pritvoru: slobodan milutinovi­ć snajper
 ?? ?? u. j. svedočila Da je za tri meseca Dva puta oteta i zlostavlja­na
u. j. svedočila Da je za tri meseca Dva puta oteta i zlostavlja­na

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia