Blic

SAMO SA TALENTOM MOŽETE OPSTATI

Pevačica je otkrila da je fizički izgled bitan, ali da nije presudan i da je važno da je osoba koja se bavi javnim poslom autentična.

- F.J.

JELENA VAŽI ZA jednu od dama koje neguju prirodan izgled. Na pitanje koliko je važno za posao kojim se bavi fizički izgled, pevačica kaže:

– Mislim da je bitan, ali ne i presudan. Prema mom mišljenju, sve što je na “duge staze” ne može opstati bez talenta i rada. Kada pogledamo svetske zvezde, najviše traju oni koji su u nečemu odlični, bilo da je pevanje, igranje, gluma... A kad je neko uz to još i autentična pojava, onda je to dobitna kombinacij­a.

Jelena i njen suprug Ivan Bosiljčić su uspeli da izgrade uspešne karijere, a da ne trpi privatan život.

– Ivan i ja se trudimo da ne mešamo privatni i poslovni život. Nemamo fiksno radno vreme i često se dešava da smo danima neprestano s Ninom ili da vikendima svi zajedno putujemo kada ja imam koncert ili Ivan predstavu. To je različit princip života u odnosu na sve roditelje koji imaju određeno radno vreme i čija deca tačno znaju kad je tati i mami slobodan dan. Nina je prihvatila naš poslovni ritam, a kad odraste, moći će sama da izabere koji joj sistem više odgovara- istakla je Jelena za “Azru”.

Na pitanje koliko je ćerka Nina svesna da su joj roditelji poznati, te kako reaguje kada jedno od njih ugleda na televiziji, Jelena odgovara:

– Naša kćerka je već velika i rasla je s tom činjenicom da su joj roditelji javne ličnosti. Kada je bila mala, bilo joj je čudno to kako smo u isto vreme na televiziji i u sobi s njom, ali više nemamo tih “problema”.

Inače, Jelena će 22. decembra održati koncert u Kombank dvorani.

- Uželela sam se svih tih divnih osmeha, pevanja sa publikom i pozitivne energije koju delimo pri svakom susretu. Ovaj koncert će za mene i za sve koji dođu biti poseban upravo zbog pesama i emocija koje ćemo razmeniti- rekla je ona. ■

“Ivan i ja se trudimo da ne mešamo privatni i poslovni život. Nemamo fiksno radno vreme i često se dešava da smo danima neprestano s Ninom ili da vikendima svi zajedno putujemo“

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia