Blic

BESKUĆNIK ME GAĐAO KAMENOM U GLAVU ZBOG PARFEMA

Nekadašnja voditeljka kaže da se uplašila jer je jako šikljala krv iz rane, ali da su doktori rekli da nema povreda krvnih sudova i kostiju, što je dobro.

- LOLA STOJANOVIĆ

Nekadašnja voditeljka Snežana Dakić doživela je neprijatno­st, kada ju je nepoznati čovek pogodio kamenom u glavu, a srećom je doživela lakšu povredu. Snežana je dobro, ići će neko vreme na previjanje rane, i kaže da napadača ne poznaje i misli da se radi o beskućniku.

- Dragi svi, htela bih da vam kažem da sam dobro. Hvala Bogu! Dobila sam lakšu povredu glave. Sve je okej sa kostima i krvnim sudovima. Hvala što ste se javljali i nudili pomoć. Samo hoću da kažem da sam dobro i da je sve u redu! U pitanju je nepoznat napadač, koji čak i ne zna ko sam ja. Gađao me je zbog mirisa parfema - navela je.

– Dobro sam, ništa me ne boli, rana je ušivena, izgledalo je dramatično jer je šikljala krv iz glave dok nismo stigli u Urgentni, ali sam zahvalna što nije teža povreda i što nisam pogođena u oko ili čelo, da mi ugrozi život. Hvala što se brinete. Napadača sam videla prvi put u životu, mislim da je neka mentalno poremećena osoba, mislim da nema adresu i da je u pitanju beskućnik – rekla je Snežana koja ima zavoje preko čitave glave.

Napad se dogodio u blizini njenog stana, gde su joj mnogi pritrčali u pomoć dok je napadač pobegao.

- Čovek je išao za mnom, da situacija bude bizarnija, on je izašao iz lifta moje zgrade, a prvi put ga vidim, ne poznajem čoveka. Sigurna sam da tu nema nikakvog predumišlj­aja, on je slučajno bazao gore, neka ga je komšinica videla na petom spratu, izgledao je kao beskućnik, ali je izgubljen slučaj. Vukao je neka kolica, postoji snimak sigurnosne kamera, kako sam išla ulicom, išao je za mnom. Ja sam došla do kola, on je viknuo i nisam ga dobro čula, pa sam ga pitala: ne razumem šta me pitaš?, onda je on rekao: je‘l ti odvrćeš

razređivač u zgradi? smrdi. Idem za tobom, ne mogu da dišem, gušim se. Ja kažem: ne, to je moj parfem. Još sam prihvatila sa humorom to jer vidim da nije sav svoj i krenem da otključam auto. U tom momentu se on savio i dograbio kamen, možda ga je i imao sa sobom, udario je u šoferšajbn­u i kamen se odbije meni u glavu. Tako jako je zabolelo da sam se uhvatila za glavu i videla krv koja se sliva. On je počeo da psuje i otišao je. Komšija iz ulaza preko puta je izašao i odvezao me u Urgentni, brzo su me primili, bilo je napeto, zašili su mi ranu. Počela sam

Napadača sam videla prvi put u životu, mislim da je neka mentalno poremećena osoba. On čak i ne zna ko sam ja

da plačem u bolnici, ima pet, šest šavova, rana je dužine četiri centimetra, kaže Snežana koja je tek kasnije postala svesna šta je moglo da se dogodi.

- Sada sam tek uznemirena jer je ovo stanje posle šoka. Stvarno sam imala sreće i dobro sam prošla jer je bio neki oštar kamen. Nisam u strahu da bi moglo da se ponovi, mislim da je hteo samo da mi nanese materijaln­u štetu, smatra bivša voditeljka koja nam je pokazala kako izgleda njen auto sada, ali i kamen koji i dalje stoji na ulici. ■

 ?? ?? dobro sam, ništa me ne boli, a rana je zašivena, kaže dakićeva
dobro sam, ništa me ne boli, a rana je zašivena, kaže dakićeva
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia