Blic

MAMA I TETKA SU ME UČILE DA BUDEM HRABRA

- LOLA STOJANOVIĆ

Mlada pop zvezda kaže da je srećna jer u životu ima dve jake ženske figure koju su uz nju od detinjstva kao podrška, kako privatno tako i poslovno.

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović odavno je zaradila svoj prvi novac, a sada samo niže uspehe. Nedavno je imala prvi nastup, a osvrnula se i na drugi, koji je morala da otkaže zbog zdravstven­og stanja. Na komentare koleginica koje ne poštuje se ne obazire i kaže da su njenu ličnost odredile dve jake ženske figure, majka Ceca Ražnatović i tetka Lidija Ocokoljić.

- Vrlo sam srećna što sam tokom odrastanja imala dve jake ženske figure, koje su mi pokazivale put i učile da uz njih budem hrabra. Prenele su mi taj snažan duh i nadam se da ću to preneti na svoju ćerku – istakla je Anastasija i dodala: – Samostalno­st datira od moje 17. godine kada sam zaradila prvi novac od reklame, a kasnije su se kampanje nadoveziva­le jedna na drugu. Što se tiče nastupa, konačno radim ono što volim i želim druženja sa publikom. Volela bih da se sve to nije izdešavalo, ali događa se i najiskusni­jima. Hvala Bogu, dobro sam, nije bilo ništa ozbiljnije, jednostavn­o sam bila preumorna. Od uzbuđenja i putovanja ceo dan nisam stigla da jedem ništa, a pored svega toga imam naporne treninge i dinamičan život, pa se sve odrazilo na moje zdravlje, nažalost u baš losem trenutku – započela je Anastasija i istakla da je komentari koleginica da nije izašla na binu jer nije bilo puno ljudi nisu uznemirili. – Zaista se ne potresam kada me komentariš­e neko čije mišljenje ne poštujem, o kome ne mislim nikada i ko me životno ne zanima. Moja filozofija je da žene koje su ostvarene u svojim životima nikada neće osetiti potrebu da nekoga drugog ponize ili uvrede, jer su previše zauzete sobom, svojom porodicom, prijatelji­ma i karijerom. One duboko nezadovolj­ne uvek će za svakoga imati nešto loše da kažu – rekla je pevačica za “Story”. ■

Zaista se ne potresam kada me komentariš­e neko čije mišljenje ne poštujem, ko me životno ne zanima

Samostalno­st datira od moje 17. godine kada sam zaradila prvi novac od reklama, a kasnije su se kampanje nadoveziva­le

Glumica je pre pet meseci bila u centru pažnje kada se posvađala sa Vladanom, a sukob je eskalirao kada je on nju udario, a potom je ona njemu oštetila automobil.

GLUMICA MARIJA KARAN se navodno nedavno vratila svom partneru Vladanu Balabanu sa kojim je pre pet meseci prošla kroz skandal u javnosti kada se pročulo da je ovaj IT stručnjak fizički nasrnuo na glumicu. Par je očigledno rešio da zaboravi na čitav incident dok prijatelji glumice nimalo nisu srećni zbog pomirenja.

Mnogi iz Marijine neposredne blizine navodno su ostali zatečeni i razočarani glumičinom odlukom da se nakon velike drame koja se odvila početkom novembra prošle godine, sada pomiri sa Balabanom. Marija nije želela da komentariš­e saznanje “Storija”, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se pomenuti čin nasilja dogodio pre pet meseci, ali to nije ni demantoval­a. Takođe, odlučila je da ne podnese krivičnu prijavu protiv njega i zažmuri na nasilje, a pogrešna poruka javnosti je ostala da lebdi u vazduhu. Baš kao što je Marija rešila da zažmuri na pretprljen­o nasilje i vrati se svom bogatom izabraniku, čini se da je i Balaban odlučio da jedan auto nije vredan raskida.

Podsetimo, do sukoba je došlo nakon što su izašli iz restorana, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpoža­rni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovo­m “poršeu”. Kasnije je otkriveno da je glumica imala i modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru. Da nije ostala sasvim pasivna u ovom aktu nasilja, govori podatak da mu je razlupala auto, na čijem je krovu navodno sedela kada je policija stigla na uviđaj, ali njena reakcija na nasilničko ponašanje partnera ipak je i ostala na tome. Balaban je još u novembru oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena. Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosni­h kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti. Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada. ■

Vladanov advokat oglasio se nakon skandala i tvrdio da je njegov klijent tada samo branio svoju imovinu, dok glumica nije ni reč rekla

Prijatelji glumice razočarani su i zabrinuti ovim njenim potezom jer smatraju da ta veza nije dobra za nju

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia