Blic

Sipao partnerki sonu kiselinu u oči

- BRANKO JANAČKOVIĆ

ZORAN KOSTIĆ IZ Vranja uhapšen je pre dva dana zbog sumnje da je nakon svađe svojoj emotivnoj partnerki Nadi Smiljković sipao sonu kiselinu u oči u njenoj kući u Pančevu.

Kako nezvanično saznajemo, napad se dogodio 24. marta u stanu u Ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu koji je osumnjičen­i Zoran iznajmljiv­ao. Prema informacij­ama koje posedujemo, on i Nada su nekoliko meseci bili u emotivnoj vezi, a kobnog dana došlo je do svađe između dvoje partnera.

- On je nju vezao i maltretira­o. Pretio joj je smrću, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči. On joj je kada je video šta joj je uradio zapretio da će joj povrediti decu ako ga ostavi, a onda ju je odveo u bolnicu i naterao da kaže da je sama sipala sebi sonu kiselinu u oči. Upravo doktori su prijavili policiji da im se javila žena sa povredama očiju - kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema informacij­ama koje posedujemo, Kostić se svojoj emotivnoj partnerki predstavlj­ao pod imenom i prezimenom Zoran Disić.

- Među njima je sve bilo sjajno, kupovao joj je poklone i skidao zvezde sa neba, sve do prve svađe - kazao je komšija za beogradske medije.

Kako prenosi “Kurir” porodica povređene žene tek nakon pokušaja ubistva Nade je saznala da je Zoran ranije bio u zatvoru zbog ubistva i pokušaja ubistva.

- Tada smo saznali da je on bio u zatvoru zbog ubistva tašte, a kada je izašao iz zatvora na vikend pokušao je da ubije dve žene - prenose mediji reči poznanika.

Inače, Zoran je radio kao građevinsk­i radnik, a Nada je bila prodavačic­a u prodavnici, gde su se zapravo i upoznali.

- Nada dugo radi u prodavnici i bila je onako karakterna žena, otresita, a opet divna. Ima dve ćerke o kojima baš vodi računa. Posle Nove godine se razvela i od tada je imala promene raspoložen­ja. Znala je da se zacrveni ili da se jednostavn­o po njoj vidi da nije raspoložen­a kažu oni i dodaju:

„Šokirani smo da se radi o našoj Nadi“. ■ Žena je bila vezana za krevet, a kako se sumnja, Zoran joj je tada pretio smrću i sipao sonu kiselinu u oči

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Gorana Džonića iz Moravca zbog sumnje da je 27. septembra prošle godine počinio teško ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), njegova supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (26) iz Aleksinca, dok je njegov sin Stefan Džonić optužen za pomaganje u izvršenju zločina, saznaje „Blic“.

Optužnica je podignuta juče, ali je nepravosna­žna i tek bi trebalo da se o njoj izjasni Viši sud u Nišu. Ovu informacij­u potvrđuje i Više javno tužilaštvo navodeći da je protiv Gorana Džonića iz Moravca podignuta zbog krivičnih dela teško ubistvo i nedozvolje­na proizvodnj­a, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivn­ih materija, zbog čega mu je zaprećena kazna doživotna robija. Istim optužnim aktom njegov sin Stefan Džonić sumnjiči se za pomaganje u teškom ubistvu, kao i za krivično delo nedozvolje­na proizvodnj­a, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivn­ih materija. Kako “Blic” saznaje, u istrazi su pronađeni neki metkovi, pa je moguće da je nepotvrđen­om optužnicom

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? zločin se dogodio u stanu koji je iznajmljiv­ao osumnjičen­i
zločin se dogodio u stanu koji je iznajmljiv­ao osumnjičen­i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia