Blic

BAJKOVITO SLAVLJE

Bivša teniserka organizova­la je jedan atelje kako bi ukrasili prostor gde je njena mezimica proslavila rođendan.

-

Iako je od samog momenta kada se saznalo da je trudna, krila sve detalje iz privatnog života, pa čak ni ime deteta nije bilo poznato javnosti, prvi rođendan je očigledno povod da Jelena Janković otkrije da se naslednica zove Una.

Jelena Janković porodila se prošle godine i posvetila se roditeljes­tu. Sada je na društvenim mrežama otkrila kakvu raskoš je priredila za svoju ćerku.

Sve je bilo u roze tonovima - mnoštvo balona, buketi cveća na stolu, garnitura, čak i male stolice, ali i plišani medvedi kojima su se deca posebno obradovala.

- Una i njen veliki prvi rođus, i jedan nežan slatki kutak za nju i njene male goste - piše u Instagram objavi ateljea sve u roze boji za princezu

Sve je bilo u roze tonovima - mnoštvo balona, buketi cveća na stolu, garnitura, čak i male stolice, ali i plišani medvedi kojima su se deca radovala

koji se pobrinuo za dekoraciju, a koji nije otkrio samo lokaciju slavlja, već i ime slavljenic­e. Dugo smo čekali da ga čujemo.

Inače, Jelena je dobila ćerku sa poznatim beogradski­m doktorom Brankom Baraćem.

Teniserka svog partnera krije od medija, ali je Branko Barać imao javne nastupe ranije, naravno u svrhu posla koji radi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradsko­m univerzite­tu, a pored specijaliz­acije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinol­ogije.

- Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatim­a, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju- izjavila je Jelena pre nekoliko godina, govorila je svojevreme­no teniserka o partnerima. ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia