Blic

ANU ĆU UVEK VOLETI

-

Reper je otkro da će između njegove bivše supruge Ane Nikolić i njega uvek postojati ljubav.

- Da bih se pomirio sa nekim, moramo prvo da budemo u svađi. A sa njom zaista nisam u svađi. Mi smo u jako dobrim odnosima. Čujemo se svakodnevn­o. Ljubav će uvek postojati, to je neminovno, da li mi bili zajedno ili ne, to je nešto što smo mi imali. Mi smo shvatili da je praktično da ne budemo zajedno i to se ispostavil­o kao dobro na kraju. Oboje smo sazreli i to je jednostavn­o obostrana odluka. Nemam devojku, nisam zauzet- kaže Rasta.

smislu ne može.

On priznaje da ga je tokom pritvora posećivala i bivša supruga Ana Nikolić.

- Sigurno joj je teško palo. Kada je čovek u toj situaciji, ni nema vremena da mu bude teško. Jako sam konstrukti­van u tim situacijam­a, da nađem rešenje, da reagujem ispravno. Uvek sam bio zauzet i nisam imao vremena da toliko padam. Razumem ljude u svojoj okolini, nju, mamu, tatu, ćerku... To je za njih sve bio težak momenat. Možda mi je zbog toga i bilo najteže, zbog najbližih- rekao je on i dodao:

- Ne plaši me to što će ćerka moći da pročita, jer je ona neko ko me bolje poznaje od tih ljudi koji su pisali te natpise. Zna istinu.

Prema njegovim rečima kućni pritvor je zastrašuju­ća stvar.

- Ali kad izađeš iz zatvora u kućni pritvor mnogo je lakša situacija, moram da priznam. Prezupčio sam. Bio sam pored ćerke- ističe on i dodaje da je rutina bila ista pre i za vreme kućnog pritvora.

- Generalno živim sa dosta jasnom i izgrađenom rutinom i imam radnu etiku koja mi je dosta usađena i disciplino­vana. Uvek imam raspored kako će da bude i funkcioniš­e nešto. Tako da sve stvari koje sam faktički radio napolju, dok sam bio na slobodi, samo sam prebacio u kuću- od treniranja, poslovnih sastanaka, čak sam i spotove snimao u kući. Ceo svet spolja sam preneo unutra.

Đurić priprema novi album koji izbacuje u septembru, a pesme za album, pisao je u zatvoru.

- Kod mene su sva iskustva u životu preneta na muziku u pesmama. Uvek iskreno govorim, da ono što pišem to i osećam. U neku ruku zaista nisam imao ovakvih životnih iskustava. Imao sam dosta slomova. Velikih, ali nikada ovako velikih. Gledam da sve posmatram sa vedrije strane i da sve to iskoristim, da pretočim i tu lošu energiju u nešto korisno- kaže Rasta.

Pevač je četiri meseca proveo iza rešetaka, a o tom periodu kaže:

- To su momenti gde su preispitiv­anja na nekom nivou da napolju nikada čovek to ne bi radio, niti imao vremena, niti smatra da je to potrebno, a veoma je potrebno. Da konstantno ispitujemo sebe, svoje odnose sa ljudima u okolini i sveopšte kako živimo.

On dodaje dodaje koliko god ovaj period bio težak za njega nikada nije pustio suzu.

- Bavim se muzikom, pisao sam, to je bio način da izbacim to iz sebe. To su moje suze na papiru i to je zaista nešto što će ostati ovekovečen­o zauvek.

Jedino što mu se desilo iza ćelija, jeste da je izgubio realnost.

- Bio sam unutra, svi su mi govorili, evo ga Rasta, hoćete novine... Ti izgubiš potpuno realnost posle određenog vremena, tebi to prija. Ali, taj momenat, to je moja sreća, to sam uvek i govorio, da imam Taru, nešto što me konstantno vuče u realnost i život kako treba da izgleda- ističe reper i dodaje:

- Stvarno su svi bili jako kolegijaln­i, s obzirom na to da smo bili kolege i cimeri. Svi su pratili moju situaciju. Bavili se više mojom situacijom nego svojom, a i pritom bilo je i po vestima i televiziji. Nama je televizija upaljena 24 sata. Svi su se trudili da to ne osetim kao neki problem ili bilo šta drugo. Imali smo zanimljive momente gde smo zajedno učestvoval­i u stvaranju moje muzike.

Zbog marihuane je uhapšen, ali je sada sve ostavio po strani.

- Imam jednu lošu naviku, a to su cigare koje sam dobio, ali i to ću se truditi da izbacim, pošto nikad pre nisam konzumirao- kaže on, a na pitanje, da li postoji mogućnost da se vrati ponovo, nedozvolje­nim supstancam­a, reper je bio kratak.

- Nikad ne reci nikad.

“Ani je sigurno teško palo moje hapšenje. Kada je čovek u toj situaciji, nema vremena da mu bude teško”, istakao je Rasta

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia