Blic

Ne pamtim kada je Čukarički ugrozio Zvezdu

- M. Simanović

Teško će ih i sada, u ovoj situaciji, iako su u vrhu tabele. Prošli put su imali šansu, ali nisu uspeli. Ne opterećuje­m igrače, ali se nadamo i to je sportski. Moramo i mi sve da pobedimo, to nije lako, iako smo do sada napravili dobar rezultat - poručuje Aleksandar Stanojević.

BITKA ZA TITULU prvaka Srbije, izmešu Crvene zvezde i Partizana, nastavlja utakmicama 33. kola Superlige. Prvi će na teren crno - beli, protiv TSC u Humskoj sa početkom u 14 sati, gde će “parni valjak” da pokuša pobedom da izvrši pritisak na crveno - bele koji dočekuju Čukarički od 18.30 na “Marakani”.

Pred susret sa TSC-OM govorio je trener Partizana Aleksandar Stanojević tako što je konferenci­ju za medije otvorio čestitavši svima uskršnje praznike.

- Spremni smo za narednu utakmicu, imamo iskustva sa istim timom. Bilo je teško... Svi igrači su zdravi, osim što čekamo da vidimo da li će Urošević biti spreman. Odlučićemo posle treninga - počeo je Stanojević izlaganje u SC Teleoptik.

Pitanje svih pitanja u Partizanu je može li Crvena zvezda da se prestigne. Stanojević kaže da se nada uprkos minusu od dva boda, ali i napominje da Čukarički nije imao uspeha u susretima sa Zvezdom.

- Ne pamtim kada je Čukarički ugrozio Zvezdu za ne znam koliko poslednjih godina. Teško će ih sada u ovoj situaciji, iako su u vrhu tabele. Prošli put su imali šansu, ali nisu uspeli. Ne opterećuje­m igrače (pričama može li Zvezda da kiksne prim. aut), ali se nadamo i to je sportski. Moramo i mi sve da pobedimo, to nije lako, iako smo do sada napravili dobar rezultat.

Novinari su podsetili Stanojević­a na reči trenera TSC-A Žarka Lazetića da bi “Zvezda i Partizan trebalo u međusobnim duelima da odlučuju o tituli, kad su toliko iznad lige”.

- Ako smo pobegli trećeplasi­ranom oko 30 bodova, znači da smo se izdigli. Nije to lako, treba ostvariti toliko pobeda. Ne znam šta bih rekao... Ove sezone je tako, ne bih se vraćao na tu temu. Mogu da bude zadovoljan zbog procenta pobeda, a ostalo ne bih pričao.

Još uvek se čeka na debi Ljubomira Fejse, koji sada ima drugi problem.

- Videćemo. Opet je imao problem, sitan, nevezan za ranije.

Dotakao se i stila predstojeć­eg rivala.

- Igraju izuzetno dobro. Kolega Lazetić je doneo prepoznatl­jiv stil, menjaju sisteme, ali se i adaptiraju. Imaju kadrovske probleme, videćemo u kakvom će sastavu biti. Sviđa mi se kako radi Lazetić, respektuje­m ih. Igračima ću na sastanku reći šta sve može da nas očekuje - zaključio je Stanojević.

Ako smo pobegli trećeplasi­ranom oko 30 bodova, znači da smo se izdigli. Mogu da budem zadovoljan zbog procenta pobeda, a ostalo ne bih pričao, kaže Stanojević

 ?? ?? crno-beli od 14 časova dočekuju borbenu ekipu tsc-a
crno-beli od 14 časova dočekuju borbenu ekipu tsc-a

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia