Blic

BARBARA BOBAK: RASKINULI SMO

-

Pevačica Barbara Bobak za “Blic” kaže da su tačni navodi da više nije u vezi sa Darkom, na šta se pevač vadio kao razlog bahate vožnje kada je zaustavlje­n.

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo doskoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao

seca zabrane vožnje, iako je njemu već oduzeta dozvola. Pored toga, vozač koji napravi sve ovo što je Lazić uradio, dobija i 37 kaznenih poena. Vozač koji upravlja vozilom i kome se ustanovi da je pozitivan na droga-test, ni kakve ćemo odluke doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala vam na razumevanj­u - bila je kratka pevačica.

sudija može nakon saslušanja da mu odredi meru lečenja od zavisnosti u trajanju od oko dva meseca. Pored svega ovoga sudija može da odredi i kaznu zatvora do 60 dana zaključuje izvor iz policije.

Podsetimo, Darko Lazić

jedva je izvukao živu glavu 23. oktobra 2018. godine, nakon teške nesreće koju je imao na putu Subotica Brestač. Lekari su mu se više od mesec dana borili za život u KBC Zemun, u kojem je ležao. Izvađena mu je slezina, imao je više operacija, a u pojedinim momentima mladi pevač bio je kritično. Nakon lečenja u KBC Zemun, Darko je 29. novembra prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je imao niz propisanin terapija, ali nije uspeo da u potpunosti povrati funkciju jednog stopala. Nakon privođenja 2020. rekao da jedva čeka da vozi. Darko je 29. aprila 2020. godine priveden jer je vozio bez vozačke dozvole, plus - tokom zabrane kretanja, odnosno policijsko­g časa, određene zbog pandemije korona virusa. ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia