Blic

MADONA RASKINULA SA 30 GODINA MLAĐIM DEČKOM

- TEODORA BOROZAN

„u dobrim su odnosima“, kaže izvor

POP ZVEZDA MADONA (63) raskinula je sa plesačem Ahlamaliko­m Viliamsom (28) nakon tri godine veze, prenose strani mediji.

Madona se nakon raskida posvetila privatnom, ali i poslovnom životu, a kako je naveo izvor, Madona i Ahlamalik ostali su u dobrim odnosima i plesač se iselio iz pevačicino­g doma.

- Madona se bacila u užurban društveni život i viđala se sa prijatelji­ma i porodicom nakon raskida - rekao je izvor za “The Sun”.

- Ona ima prepun raspored, radi na svom predstojeć­em biografsko­m filmu, novoj muzici i brine o svojoj porodici, stvari su se odvijale i prekidale sa

Ahlamaliko­m neko vreme. Ima puno ljubavi, ali za sada su odlučili da se razdvoje rekao je izvor.

- U dobrim su odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mestima sa svojim životima, proveli su mesece zajedno na turneji i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njene kuće - naveo je izvor.

Bilo je teško održati njihovu romansu, jer su oboje bili fokusirani na svoje individual­ne radne projekte.

Podsetimo, Madona je počela da izlazi sa Ahlamaliko­m 2019, četiri godine nakon što ga je upoznala na svojoj turneji Rebel Heart. U to vreme, on je bio jedan od plesača na turneji sa njom. ■

Pevačica za “Blic” kaže da ne prati slepo trendove i da često nosi stvari koje nisu u modi, a desetogodi­šnjoj Nini se sviđa kako se mama oblači i već je rezervisal­a njene stvari.

Jelena Tomašević važi za jednu od najlepših naših pevačica, ali sebe ne doživljava tako, niti posvećuje puno pažnje fizičkom izgledu. Naučila je, kako kaže, da voli svoje mane i ne opterećuje se kupovanjem skupe garderobe. Pevačica je u razgovoru za “Blic” istakla da ćerka Nina obožava da nosi njene stvari i nakit, i da će joj čuvati sve kada poraste.

– Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđuj­em svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam itekako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizjnera – istakla je pevačica.

Ona je dodala da joj ćerka “krade” stvari.

– Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle, i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: “Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit”, već je rezervisal­a moje stvari – rekla je Jelena kroz smeh, te dodala:

– Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram.

Jelenu mnogi doživljava­ju kao simbol lepote, a ona kaže da nema takvo mišljenje o sebi.

– Ne doživljava­m sebe kao simbol lepote, ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno, i to se stiče godinama, da znate da iznesete sve svoje talente – zaključila je pevačica, koja nije razmišljal­a o korigovanj­u bilo čega na sebi.

– Vremenom sam naučila da prihvatim svoje mane, svako od nas ima nešto na sebi što bi da menja, ali shvatiš da si unikatan i drugačiji i da ne treba tu ništa dirati. Kako vreme prolazi, sve više volim svoje nesavršeno­sti – rekla je pevačica na Serbia Fashion Week, a potom je najavila koncert:

– Radim vredno na novom albumu, mislila sam da će biti gotov do proleća, ali je jesen realnija. Kada proradi “Sava centar”, opet ćemo tamo da organizuje­mo koncert. ■

„Ne doživljava­m sebe kao simbol lepote. Ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno“, kaže Jelena

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia