Blic

SPAVAM MALO JEDEM MNOGO A

- LOLA STOJANOVIĆ

Iako kaže da nije nervozna, Ana priznaje da su poslednje pripreme pred odlazak na Evrosong napete i da danima uvežbavaju koreografi­ju. Ona će u nedelju krenuti put Italije, a do aerodroma će se odvesti „fićom“.

Ovogodišnj­u predstavni­cu na pesmi “Evrovizije”, Anu Đurić Konstraktu, juče su ispratili brojni građani na put u Torino gde će se održati takmičenje. Umetnica je zablistala u belom odelu, a svi su primetili vez na srcu u obliku pravog crvenog srca kao simbola zdravlja. Samim tim je ponovo poslala poruku, kao i u svojoj pesmi da “Umetnica mora biti zdrava”. Ona se do aerodroma odvezla u starom fići na kojem je za brisačima bio zadenut peškir sa nazivom njene pesme “In corpore sano”.

Ona je prisutnima podelila bele karafnile i peškire, a za “Blic” je poručila da nisu nervozni i da su obezbedili dovoljan broj sapuna.

- Smršala sam četiri kile, to je dobro za izgled, za binu. Zdravi smo, sve je u redu. Naše ambicije su da predstavim­o Srbiju u najboljem mogućem svetlu, ali naravno nije sve u našim rukama, za sada nam je fokus da uđemo u finale. Poslednji dani pripreme su napeti, spavamo malo i jedemo mnogo. Ponavljamo koreografi­ju stalno iako je jednostavn­a, moramo biti sinhronizo­vani, sve je definisano, ostaje da se popakujemo u naših milion kofera i da nas svi u tome podržite. Sapun sam dobila jedan malopre i imamo već neke zalihe, obezbeđeni smo za sada – rekla je Konstrakta, kojoj je glavna simbolika u nastupu beli karanfil.

– Prate nas od početka i znače ljubav, razumevanj­e i poštovanje – istakla je naša predstavni­ca, te se osvrnula

Suprug i deca neće krenuti sa mnom, nažalost. Deca su mi dala glavni savet, da se zabavljam

na negativne komentare na društvenim mrežama.

– Komentari govore više o našoj zajednici nego o našem nastupu i pojavljiva­nju. Ne bih volela da sami sebe ugrožavamo, nemojmo upisivati negde gde nešto ne postoji, nema potrebe, to je moja krajnja poruka.

sada – rekla je Konstrakta i dodala kako sada izgleda njen život.

– Sve se promenilo u mojoj

Naše ambicije su da predstavim­o Srbiju u najboljem mogućem svetlu, ali naravno nije sve u našim rukama, za sada nam je fokus da uđemo u finale

dnevnoj rutini, osim toga što ustajem ujutru i izvodim psa da piški, jer moj pas piški iako ja idem na Evroviziju – rekla je kroz smeh i dodala:

– Suprug i deca neće krenuti sa mnom nažalost. Deca su mi dala glavni savet, da se zabavljam.

Inače, prema podacima koje je objavio zvaničan nalog Evrovizije na društvenim mrežama, Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinaln­oj

večeri takmičenja, 12. maja u Torinu. Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdža­nom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijo­m, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijo­m, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom. Veliko finale ovogodišnj­e Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja. ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia