Blic

POLICIJA NAŠLA MOBILINI I DOKUMENTA BLIZU MOSTA

Nekadašnjo­j rijaliti učesnici se preko noći gubi svaki trag, a njen suprug Karlo Seifert kaže da ništa nije davalo naznaka za ovakav ishod.

- V. Jokić

MARIJANA SEIFERT (37), nekada Čvrljak, poznatija kao pobednica “Velikog brata” iz 2011. godine, nestala je u Zagrebu i za njom policija intenzivno traga već nekoliko dana.

Marijanu je poslednji put suprug Karlo video u utorak oko ponoći, kad su krenuli na spavanje, a kad se probudio, nije je bilo. Kako je rekao, nije bilo naznaka da će se nešto slično desiti.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je. Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku. Niko srećniji od mene neće biti ako dođe kući - rekao je Karlo Seifert.

Zasad se zna da je hrvatska policija deo njenih stvari, mobilni telefon i dokumenta, pronašla nekoliko stotina metara od njenog doma, pa se tako pretraživa­o detaljno ceo kvart kao i područje reke Save od Mosta mladosti u Zagrebu. Kako bi što intenzivni­je pretražili sve i uspeli da pronađu Marijanu, tamošnja policija je u potragu ubacila i dron.

Povodom ovog slučaja oglasila se i Marijanina prijatelji­ca koja kaže da joj nije govorila o nekom problemu koji bi bio dovoljno veliki da na ovakav način ostavi decu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - priča prijatelji­ca i dodaje:

- Zvučala mi je setno, propitkiva­la se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da bi došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualni­m problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina drugarica.

Nakon pobede u “Velikom bratu”, Marijana se povukla iz javnosti, okrenula se veri i duhovnosti. Marijana je u pomenuti rijaliti ušla kao udata žena, ali se odmah zaljubila u Nikolu Nemeševića Nemeša i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga Ivana sa kojim ima ćerku. Sa Nemeševiće­m je imala burnu vezu. Udala se 2016. godine, ali su se razveli posle osam meseci. Marijana se potom tajno udala za Karla Seiferta sa kojim ima sina. ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia