Blic

Darko me je izneverio

Pevačica ne krije da joj je teško pao rastanak sa folkerom.

-

DARKO LAZIĆ NAŠAO se u centru skandala kada je priveden zbog bahate vožnje prilikom koje mu je u krvi nađen alkohol, ali i nedozvolje­ne supstance, a sutradan se otkrilo da je razlog tome bio raskid sa Barbarom Bobak, što je pevačica sama potvrdila. Barbara nije lako podnela rastanak, a kaže da se nakon toga čula sa Darkovom majkom, kojoj se izvinila što im veza nije opstala.

– To veče smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam. Nisam iznenađena što se desilo. Izneverena sam odavno. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana. Pisao mi je kad je izašao, ali sam se pokupila i otišla kod svojih. To što je uradio nije bio okidač ili

“Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i trauma. Nije joj lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se njega tiče”.

razlog, ne želim da budem žrtva - započela je Barbara, te je dodala da se čula sa njegovom majkom.

- Nije trebalo to da uradi, pripisaću to njegovom stanju, njemu na obraz i na čast nek ide sve što kaže. Ostaću čista, da ispoštujem njegovu decu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se njega tiče - rekla je pevačica za “Ekskluziv”, koja kaže da se jako dugo nisu slagali:

- Govorila sam mu da je veliki dečko, i da radi sve što radi dok ne utiče na mene i našu vezu. Uticalo je, uticalo, pa se desilo. Niko ne zna šta je iza zatvorenih vrata, naša veza je bila dugo disfunkcio­nalna, ali kad nekog voliš, trudiš se da to popravljaš, da se nadaš da će stvari biti bolje. Želim mu sve najbolje, svu sreću.

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajn­ih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanj­a motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračen­je brzine. ■

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia