Blic

PROBLEMI NA SCENI EVROVIZIJE

-

rastanak sa porodicom bio jako emotivan.

- Juče je bio taj dan kada smo se nešto grlili, ljubili i plakali... Ali sve je okej, moja deca su velika sve im je jasno. Malo je bilo napeto. Rekli su mi da se zabavim, što ćemo se potruditi - rekla je Ana za

Kako prenose strani mediji, iz tehničkog tima Evrovizije su javili da ne funkcioniš­e kinetičko sunce koje predstavlj­a simbol ovogodišnj­e bine.

Problem je sa motorima koji treba da omoguće kretanje lukova i krugova, što znači da sunce koje treba da se okreće (kinetičko sunce) nije u stanju da se kreće onoliko slobodno koliko se očekivalo.

Italijansk­a “Stampa” navodi da se problem ne može u potpunosti rešiti i da je doneta odluka da se ograniči obim do kojeg će se kinetičko sunce kretati.

“Angelina mi je poželela sreću. Bilo bi super da nam Sara dođe, ali ne znam da li je to moguće”, istakla je ona

“Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo, možda i to izbegnemo”, rekla je Ana

“Blic” pre nego što je ušla u avion i otišla za Torinu.

Konstrakta se i na aerodromu pojavila u belom, po čemu je ostala prepoznatl­jiva i na sceni, a ono što je svima zapalo za oko je bio lavor, spakovan u posebnu torbu.

- Sada sam pred odlazak

u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo- naglasila je ona.

Naša predstavni­ca se raduje druženju sa ostalim takmičarim­a, a neke je već upoznala.

– Upoznala sam nekolicinu u Izraelu kada smo bili, Vladanu iz Crne Gore, Makedonku, Jermenku, sve naše komšije. Nekog preteranog druženja nije bilo, ne znam ni koliko ćemo tamo imati prostora za to - rekla je pevačica, te je otkrila ko joj je od kolega uputio poruku podrške pred put:

– Jako slabo ovih dana odlazim na Instagram, i dalje nisam odgovorila na sve poruke od marta. Angelina mi je poželela sreću. Bilo bi super da nam Sara dođe, ali ne znam da li je to moguće.

Konstrakta je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografij­a iz Torina i pokazala kako provodi prvi maj, a prva objava je bio video na kome nazdravlja čašom vode sa jednim od momaka iz tima, a u pozadini se čuo stih iz jedne pesme: “Počeli sa dna, sada smo ovde”.

Inače, pevačica se spakovala u nekoliko torbi, dok je iz jedne virio i lavor. Iako su već u pet ujutru bili na aerodromu, u društvu je vladala dobra atmosfera i svi su bili nasmejani. ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia